bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,524.22 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,328.88 1.78%
bnb
BNB (BNB) $ 546.18 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 130.82 2.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.575694 2.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.334053 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1021 0.11%

Floki Inu Londra’da Yeni Bir Reklam Kampanyası Başlattı

floki inu londrada yeni bir reklam kampanyasi baslatti

Adını Space X ve Tesla’nın CEO’su olan Elon Musk’ın köpeğinden alan Floki Inu (FLOKI) Londra’nın otobüs ve metro ağında kullanılan araçlarda yeni bir reklam kampanyası başlattı. İngiltere’de reklam yasağı olmasına rağmen yeni bir kampanya başlatan Floki Inu’nun (FLOKI) reklam yasağı hakkında da açıklama yaptı.

Floki Inu Londra’da Dört Haftalık Reklam Kampanyası Gerçekleştiriyor

Floki Inu (FLOKI) tarafından yine İngiltere’de Ekim 2021 tarihinde başlatılan reklam kampanyası yaklaşık olarak iki ay sürmüştü ve İngiltere’nin Reklam Standartları Kurumu (ASA) bu reklam kampanyasını incelemeye almıştı. Kasım 2021 tarihinde inceleme başlatıldığını açıklayan İngiltere Reklam Standartları Kurumu, Mart 2022’de Floki Inu (FLOKI) reklamlarını yasaklamıştı.

Floki Inu (FLOKI) ekibi yeni reklam kampanyası için Medium hesabı üzerinden bir blog gönderisi paylaştı. Blog gönderisinde “22 kişilik ilk Londra kampanyası 25 Nisan’da başlayacak! Bu kampanya 100 otobüs reklamı ile Londra’yı ele geçirecek ve Londra Metrosu’nu kapsayacak.” denildi.

floki inu londrada yeni bir reklam kampanyasi baslatti 2

Floki Inu (FLOKI) reklamları dört hafta boyunca devam edecek ve bu süre boyunca Floki Inu (FLOKI) reklam kampanyaları 100 otobüsün üst kısmında, 18 büyük poster ve 185 küçük posterle şehrin diğer ulaşım ağlarının güzergahına konumlandırılarak yürütülecek.

Son olarak yeni reklam kampanyasının duyurusunu yaptığı blog gönderisinde Floki Inu (FLOKI) düzenleyicilerle savaşma niyetinde olmadıklarını şu açıklama ile belirtti:

Yatırımcılarımızın geleceği için Floki ekosistemimizi oluşturmayı sürdürüyoruz. Bu süreçte kendimizi siyasete sokmamayı tercih ediyoruz. Düzenleyici kurumlar bir kavga istiyorlarsa, onlara basitçe şunu söylüyoruz: sizinle kavga etmek yerine imkanları olmayan ülkelerde inşa edilmesine yardımcı olduğumuz okullardaki eğitim ve öğretimi tercih ederiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala