bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,149.12 3.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,328.30 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 544.97 2.01%
solana
Solana (SOL) $ 130.94 0.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.581807 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.332531 0.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1005 0.83%

Belçika’da Kripto İşletmeler ve Hizmetler İçin Yeni Dönem

belcikada kripto isletmeler ve hizmetler icin yeni donem

Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu (FSMA), tüm seçim kripto borsalarının ve kripto varlık saklama kurumları için yeni bir kural açıkladı.

Belçika Kripto Kurumlar İçin Yeni Bir Düzenlemeler Açıkladı

Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu’nun yeni düzenlemesi, Belçika’nın büyüyen kripto endüstrisinin düzenlemesine yönelik çabalarının bir parçası olarak görülüyor. Kurumun yeni düzenlemesi kripto endüstrisinde faaliyet gösteren şirketler için düzenlemelere yönelik devam eden çalışmaların yenisi. Belçika bu düzenlemelerle kripto endüstrisindeki şirketlerin güvenlik ve güvenlik standartlarını sağlamasına yardımcı olmak istiyor. Kurum tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

1 Mayıs 2022 tarihinden 1 Temmuz 2022 tarihine kadar şirketler kayıt için Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu’na kayıt yapacaklarını bildirmeli. Kayıtlar 1 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır.

belcikada kripto isletmeler ve hizmetler icin yeni donem 2

Belçika Finansal Hizmetler ve Piyasalar Kurumu almış olduğu bu inisiyatifle, vatandaşların kripto para birimlerine ulaşımını yaygınlaştırıyor. Kurum kripto para dolandırıcılığının da önüne geçmeyi planlıyor. Ülkede yüzde 2.5 oranında kripto varlık yatırımı yapan kişinin olduğu düşünülürken yeni düzenleme ile birlikte ülkedeki kripto para yatırımlarının artması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala