Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

TRON Kurucusu: LUNA’dan Sonra Hedef TRX Gibi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasası son 1 haftadır zor günler geçiriyor. Terra ve ürünlerinin yaşadığı büyük kayıplar ile birlikte bu durum zirveye ulaşmış durumda. Terra ekosisteminin kripto para birimi LUNA, 1 hafta içinde yüzde 97’den fazla bir düşüş yaşadı. Terra’nın ABD Dolarına sabit stablecoin’i UST ise haberin yazımı sırasında 0.43 dolardan işlem görüyor. Terra tarafında bunlar yaşanırken, konuya ilişkin bir yorum da TRON kurucusu Justin Sun‘dan geldi. Sun, attığı tweette TRX’e vurgu yaptı.

TRON Kurucusuna Göre Sıra TRX’e Geliyor

TRON kurucusu Justin Sun, Terra tarafında yaşananların ardından Twitter’da TRX’i konu alan bir tweet attı. Sun’ın tweetinde şu sözlere yer verildi:

“TRX’in Binance’teki short finansmanı yüzde 100 yıllık oranın üzerinde. TRX’in LUNA’dan sonraki hedef olduğu görülüyor. TRON DAO savaşmak için 2 milyar dolar dağıtacak”

Terra demişken, yaşananlardan sonra acil durum planlarını yaptıklarını ve çözüm planını kısa bir süre sonra açıklayacaklarını belirten Terra’nın CEO’su Do Kwon da konuya ilişkin şunları söyledi:

“Çözüme yaklaşıyoruz. Güçlü kalın Luna topluluğu”

Ancak bu tweet sonrası eleştirlerin odağı olan Kwon, dolandırıcılık ve rug pull gibi işlemleri yapmış olabileceklerine dair mesajlar aldı. 

Yazar: Hazal Orta

Ethereum – Dogecoin Köprüsü için Yeni Sinyaller

Her ne kadar genellikle saldırı haberleri ile gündeme gelseler de Blockchain köprüleri sektör açısından oldukça önemli bir konuma sahip. Bu noktada projeler arasındaki iletişimin en aktif yollarından biri olan köprüler son dönemde de artış gösteriyor. Son olarak bir süredir merakla beklenen Ethereum – Dogecoin köprüsü için yeni bir paylaşım daha verildi. Ethereum – Dogecoin Köprüsü ...

Bağlantıyı kopyala