bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,172.12 4.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,321.85 2.24%
bnb
BNB (BNB) $ 547.21 3.09%
solana
Solana (SOL) $ 131.20 0.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.579648 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.333333 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.100467 1.49%

Kripto Borsası Binance, Fintech Founders İle Ortaklık Kurdu

kripto borsasi binance fintech founders ile ortaklik kurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kendi büyümesinin ve kripto para ekonomisinin büyümesini blockchain ekosistemine bağlı olduğunu belirterek, blockchain ortaklıklarını artırmaya devam ediyor. Binance son olarak İngiltere’nin önde gelen fintech kurucuları tarafından oluşturulan Fintech Founders ile ortaklık kurdu.

Binance Yeni Ortaklıklar Kurmaya Devam Ediyor

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, endüstrinin geleceği ve şirketin büyümesini sürdürmek için yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre İngiltere’nin önde gelen fintech kurucuları tarafından oluşturulan Fintech Founders ortaklığı duyuruldu.

kripto borsasi binance fintech founders ile ortaklik kurdu 2

Daha önce Dijital Finans Forumu olarak isimlendirilen şirket hükümet, düzenleyiciler ve finansal hizmetler ortamı arasında gerçek sohbetler ve daha iyi iş birliklerinin kurulmasını amaçlıyor. Binance açıklamasında blockchain ekosisteminin genel büyümesini destekleyen bilinçli ve etkili yönetim modellerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için dernek, üye ve girişimlerle birlikte çalışmayı sürdüreceğini açıkladı. Ortaklık konusunda açıklama yapan Fintech Founders Group’un kurucusu ve başkanı Christian Faes, ağın Binance’in desteğini ve borsa ile iş birliği yapma fırsatını dört gözle beklediğini şu açıklama ile dile getirdi:

Dijital varlık sektörü muhtemelen bildiğimiz şekliyle internetin bir sonraki yinelemesinin somutlaşmış örneğini temsil ediyor. Binance’in bu gelişmekte olan sektörde küresel bir lider ve öncü olduğu da biliniyor. Binance aynı zamanda tarihin en hızlı büyüyen kurucu liderliğindeki şirketlerden birisi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala