Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Crypto.com, Web3 Faaliyetlerini Geliştirmek İçin Yönetici Atadı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde birçok kripto şirketi Web3 faaliyetlerini genişletmeye ve bu konuda çalışmalar yapmaya başladı. Singapur merkezli bir kripto para borsası Crypto.com da bu şirketler arasında yer aldı. Crypto.com, Web3 çalışmalarını ilerletmeyi planlıyor. Şirket, Web3 hedeflerine rehberlik edecek yeni bir yönetici atadı.

Crypto.com’dan Web3 Faaliyetlerine Yönelik Hamle

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, Web3 faaliyetleri geliştirmek için yönetici olarak eski Bittrex yöneticisi Kwon Park’ı atadı. Şirket, Web3 hedeflerini dört ürün dikeyinde sürdürmeyi planlıyor.

crypto com web3 faaliyetlerini gelistirmek icin yonetici atadi

Block Works‘e göre, Kwon Park, Crypto.com’un Web3 için ortaklık geliştirmelerine öncülük edecek ve yeni iş fırsatlarının haritasını çıkaracak.

Şirket yaptığı açıklamada, eski Bittrex yöneticisi Kwon Park‘ın Web3 konusundaki sorumluluğu üstlenmek üzere seçildiğini söyledi.

Crypto.com Operasyon Direktörü Eric Anziani, Kwon Park ile ilgili şunları söyledi:

Kwon, çeşitli disiplinlerde karmaşık fırsatları geliştirme ve operasyonel hale getirme konusunda muazzam bir uzman ve kripto endüstrisinin etkili bir şekilde ölçeklendirilmesi için bünyesinde derin bir anlayış barındırıyor.

Geçtiğimiz nisan ayında Crypto.com, lobicilik çalışmaları için 2022’nin ilk çeyreğinde yaklaşık olarak 300.000 dolar harcadığını açıklamıştı.

Yazar: Esra Bayram

DeFi Trade Protokolleri Serisi 3: “Uniswap Takas Borsası”

Son zamanda sıkça duymakta olduğunuz bir platform Uniswap. Geleneksel borsa anlayışından farklı şekilde alıcı ve satıcıyı taşıma riski oluşturmaksızın bir araya getiren ve kullanıcıların cüzdanlarında(Metamask vb.) muhafaza ettikleri ERC20 niteliğindeki token’ların takas edilebilmesine aracılık eden yeni nesil bir DeFi platformu ; açık kaynak koduna sahip ve Ethereum ekosistemine katkı sunmak amacıyla inşa edilmiş bir uygulama. ...

Bağlantıyı kopyala