Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

ABD Adalet Bakanlığı, FTX Bağlantılı Robinhood Hisselerine El Koyuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı olan Sam Bankman-Fried’in yatırımlarından birisi olan Robinhood hisseleri kısa bir süre önce toplu davanın konusu olmuştu. ABD Adalet Bakanlığı, FTX ile ilişkili Robinhood hisselerine el koymaya hazırlanıyor.

FTX İle Bağlantılı Robinhood Hisselerine El Konuluyor

ABD Adalet Bakanlığı’nda görevli bir avukat olan Seth Shapiro, Robinhood’un yaklaşık 465 milyon dolar değerinde olan 56 milyon hissesinin iflas sürecindeki FTX’in bir mülkü olduğuna inanmadı.

abd adalet bakanligi ftx baglantili robinhood hisselerine el koyuyor 2

Seth Shapiro, çoğunluğu Sam Bankman-Fried’e ait olan FTX ile ilişkili Robinhood hisselerine yönelik rakip iddiaların bir haciz işleminde çözülebileceğini dile getirdi. SBF’nin Robinhood üzerindeki hisselerine dair BlockFi, yeni FTX yönetimi ve tasfiyeciler hak talebinde bulundu.

ABD’li savcılar, Sam Bankman-Fried’i bir diğer şirketi olan Alameda’yı desteklemek için müşteri fonlarını kullanarak yatırımcılara, müşterilere ve borç verenlere potansiyel olarak milyarlarca dolara mal olan ve uzun süre boyunca devam eden dolandırıcılık yapmakla suçladı.

Son olarak kısa bir süre önce hakim karşısına çıkan Sam Bankman-Fried, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

Yazar: Burak Köse

Commonwealth Bank, Bitcoin (BTC) Hizmetine Başlıyor

Avustralya’nın en büyük bankası Commonwealth Bank, müşterilerinin gelecek yıldan itibaren Bitcoin satın almasına, satmasına ve elinde tutmasına izin verecek. Commonwealth Bank’ın 6,5 milyonluk müşteri sayısının, Avustralya’nın toplam nüfusunun yüzde 25’inden fazlasını temsil ettiğini belirtelim. Banka, Avustralya’da müşterilere Bitcoin’e doğrudan erişim sunan ilk banka olacak ve Bitcoin’e yönelik artan talebi karşılamak için dünyadaki bir avuç diğer ...

Bağlantıyı kopyala