Bitcoin (BTC) $ 62,226.67 1.51%
Ethereum (ETH) $ 2,419.28 1.80%
BNB (BNB) $ 562.20 1.82%
Solana (SOL) $ 144.03 3.24%
XRP (XRP) $ 0.531665 1.53%
Cardano (ADA) $ 0.352978 0.70%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109331 1.85%
Al veya Sat Paribu

ABD’nin En Büyük Kripto Pazarı Kaliforniya Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasası, genişlemeye ve büyümeye hızla ediyor. Kripto paralara karşı oldukça ilgili olan ABD‘de geçtiğimiz günlerde yapılan bir ankette her 5 Amerikalıdan 1’inin kripto para birimiyle uğraştığı ortaya çıkmıştı. Bu kez JeffBet Amerika’da yeni bir çalışma yürüttü.

Kaliforniya, ABD’nin En Büyük Kripto Pazarı

İngiliz çevrimiçi bahis ve oyun operatörü JeffBet, çevrimiçi arama eğilimlerini analiz ederek kripto piyasasıyla ilgili yeni bir araştırma yaptı. Kaliforniya‘nın ABD’nin en büyük kripto pazarı olduğunu ve dijital varlıklar için en etkileşimli bölgeyi oluşturduğunu ortaya çıkardı.

abdnin en buyuk kripto pazari kaliforniya oldu

JeffBet tarafından yürütülen araştırmada, 12 aylık bir süreyle çevrimiçi arama verileri analiz edildi ve ülkenin 50 eyaletinin her birinde kripto para birimiyle ilgili 20 anahtar kelime için yapılan aramalar karşılaştırıldı.

Kapsamlı trend aramaları daha sonra tartıldı ve her bir eyaletin kripto pazar puanını ortaya çıkarıldı. Veriler, Kaliforniya‘nın tüm arama terimlerinde 10 üzerinden 10 puan alarak ABD‘de en yüksek kripto para ilgisine sahip eyalet olduğunu gösterdi.

JeffBet’in bir temsilcisi konuyla ilgili şunları söyledi:

Var olan 9.500’den fazla kripto para birimi var ve ilk 20 kripto para birimi, piyasanın yüzde 87’sini oluşturuyor. İlk on içinde yer alan eyaletlerin, kripto ile ilgili çok çeşitli arama terimlerine sürekli olarak yüksek düzeyde ilgi göstermesi, kripto piyasası için oldukça önemli.

ABD’deki en büyük kripto para piyasasına sahip eyaletlerin sıralaması ise şu şekilde:

VERI1

Yazar: Esra Bayram

Binance, 1 Milyar Dolarlık Kurtarma Fonu Hedefliyor

Kripto para sektörü FTX krizi ile sarsılırken birçok kripto borsası kendilerini güvence altına almak için çalışmalara başladı. Çıkan haberlere göre; Binance CEO’su Changpeng Zhao Bloomberg Television ile yaptığı açıklamada Binance’in sıkıntılı kripto varlıklarını satın almak için önceden duyurulan bir kurtarma fonu için 1 milyar dolar veya daha fazlasını hedeflediğini söyledi. Binance, 1 Milyar Dolarlık Kurtarma ...

Bağlantıyı kopyala