Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

AB’nin Gündeminde Metaverse Düzenlemesi Var

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT, metaverse, web3 gibi kavramlara tüm dünya yavaş yavaş aşina olmaya başladı. Durum böyle olunca uluslararası kurum ve kuruluşlar da bu kavramlara sırt çeviremiyor. Avrupa Birliği (AB) de onlardan biri. AB, şu sıralar metaverse ve potansiyel durumla ilgili durumları analiz ediyor.

Avrupa Birliği (AB) Metaverse için Analiz Yapıyor

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Margrethe Vestager, Avrupa Birliği’nin (AB) son çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Vestager’e göre, AB, potansiyel bir metaverse düzenlemesi için analizler yapıyor.

Finance Yahoo‘nun haberine göre, en iyi kararı vermek için yetkililerin metaverse’i daha iyi anlamaları gerektiğini söyleyen Vestager, “Metaverse zaten burada. Dolayısıyla elbette bir düzenleyicinin rolünün ne olacağını, yasama organımızın rolünün ne olduğunu analiz etmeye başlıyoruz” dedi.

abnin gundeminde metaverse duzenlemesi var 2

Vestager konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Yaptığımız her şey gerçeğe dayalı olmalı ve alabileceğimiz bilgilere dayanmalıdır. Hangi eylemlerin uygun olacağına karar vermeden önce bunu anlamamız gerekiyor”

Geçen yıl Facebook’un metaverse vizyonu kapsamında ismini Meta olarak değiştirmesi, sektörede bir kar topu etkisi yarattı. İlerleyen dönemde çok daha fazla şirketin bu alana giriş yaptığını göreceğiz.

Yazar: Hazal Orta

KuCoin, Merkeziyetsiz Kripto Cüzdanını Başlattı

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Piyasanın büyümesiyle birlikte kripto para şirketleri arasında rekabette artmaya başladı. Artan bu rekabet ortamında kripto para şirketleri fark yaratmak için çalışıyor. Bu kez önde gelen kripto para borsası KuCoin, Web 3.0 hizmeti sunmak için KuCoin Wallet‘ı başlattı. KuCoin Wallet, Kullanıcılara Neler Sunuyor? Önde gelen kripto para borsalarından birisi ...

Bağlantıyı kopyala