bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,035.48 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,268.21 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 492.14 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 127.24 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52426 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.323905 3.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095029 2.81%

ABS2024: Taipei, Web3 ve yapay zekada Asya’nın merkezi

1000025624

Asia Blockchain Summit 2024 (ABS2024) 6-8 Ağustos tarihleri arasında Taipei Nangang Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek. BlockTempo tarafından desteklenen ABS2024, çok sayıda blok zinciri etkinliğini, zirveyi ve konferansı üç günlük dolu dolu bir uluslararası teknoloji hareketinde birleştiriyor.

Asia Blockchain Summit 2024 (ABS2024) 6-8 Ağustos tarihleri arasında Taipei Nangang Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek. BlockTempo tarafından desteklenen ABS2024, çok sayıda blok zinciri etkinliğini, zirveyi ve konferansı üç günlük dolu dolu bir uluslararası teknoloji hareketinde birleştiriyor.

Bir zirvenin ötesinde: TON, GEDA, TRON, Solana, Ethereum, BTC Ordinals ve Polkadot dahil küresel Web3 ekosistemi bir araya geliyor

İki kez Primetime Emmy Ödülü kazanan aktör Joseph Gordon-Levitt de ABS2024’te bizzat konuşma yapacak.

Üç günlük etkinlik, 65’ten fazla ülkeden 15.000’den fazla katılımcıyı çekerek, önemli Web3 dikeylerindeki liderler için zirvelere ve etkinliklere ev sahipliği yaparak Tayvan’ın bir Web3 merkezi olarak rolünü vurgulamaktadır.

Bu yaz düzenlenecek en büyük TON zirvesi olan The Open Summit, küresel TON topluluğu için dönüm noktası niteliğinde bir etkinlik olacak. TONX tarafından desteklenen ve küresel TON topluluğu tarafından desteklenen zirvenin açılış konuşmacıları arasında TON Vakfı Başkanı Steve Yun; Catizen CEO’su David Mak; TONX Kurucu Ortağı Dr. Awesome Doge; OKX Ventures Ortağı Jeff Ren; CoinGecko CEO’su ve kurucu ortağı TM Lee ve TON topluluğunun diğer liderleri yer alıyor.

GEDA sponsorluğundaki ABS2024 Game Con, profesyonel bir e-spor sahnesinde canlı turnuvalara ev sahipliği yapacak ve oyun endüstrisi liderleriyle panel tartışmalarına yer verecek. Katılımcılar elliden fazla oyunu keşfedebilecek ve Matr1x Fire tarafından düzenlenen birinci sınıf bir turnuvaya katılabilecekler.

ABS2024, Solana için özel bir sahneye sahiptir. Solana ekosistemi ABS2024’te en son yenilikleri ve gelişmeleri sunacak. Solana Vakfı Başkanı Lily Liu, Solana’nın geleceğine ilişkin görüşlerini paylaşacak. Solana ekosistemi konuşmacıları, en son trendlerin yanı sıra önemli gelişmeler hakkında derinlemesine tartışmalar sunacak.

Başlık sponsoru olarak TRON, ilgi çekici konuşmalarla üç günlük bir aktivasyona ev sahipliği yapacak. Polkadot , ABS2024 fuar merkezinin kalbinde bir ekosistem standı aktivasyonuna sahip olacak. BTC Ordinals sahnesi, gelişen ekosistemin kapsamlı bir görünümünü sunan konuşmalar ve panel oturumları sunarak ekosistemdeki gelişmeleri vurgulayacak.

Zirve ayrıca Tayvanlı Web3 yeniliklerini sergilemeye adanmış özel bir alan olan Tayvan Pavilyonuna da ev sahipliği yapacak. Bu alan, Tayvan’ı küresel Web3 hareketinin ön saflarında konumlandıran yerel yetenekleri ve teknolojik gelişmeleri vurgulayacak.

ABS2024’ün önemli konuşmacıları arasında 8 Ağustos’ta Plurality Summit’te bizzat konuşma yapacak Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin; ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Üyesi Hester M. Pierce; Tayvan’ın İlk Dijital Bakanı Audrey Tang; Microsoft Research Ekonomisti Glen Weyl; Memeland’in kurucusu ve CEO’su Ray Chan; Coinbase CLO’su Paul Grewal; Jan3 CEO’su Samson Mow ve Gitcoin’in kurucu ortağı Scott Moore yer alıyor.

Web2 devleri Web3’e giriyor: ASUS, ACER, Far Eastern Group, FamilyMart, Taiwan Mobile, Alibaba Cloud

Bu yılki zirvede Tayvan’ın teknoloji devleri ASUS ve ACER, Tayvan’ın küresel bir blok zinciri merkezi olarak yükselişine katılacak. Dönüştürücü Web 3 ekosistemleri oluşturmak için üst düzey küresel ortaklarla işbirliği yapan öncü bir şirket olan ASUS Metaverse, en son Web3 yeniliklerini sergilemek için ABS2024 fuar merkezinde geniş bir alana sahip olacak.

ABS2024’te ayrıca blockchain teknolojisinin günlük hayata entegrasyonuna dikkat çeken heyecan verici işbirlikleri ve sergiler de yer alacak. BitoGroup tarafından desteklenen FamilyMart, ABS2024’te marketlerin geleceğini sunacak. FamilyMart’ın Tayvan’da 3000’den fazla şubesi bulunmaktadır. Etkinlikte, özel bir alanda yenilikçi ödeme çözümlerini göstermek için tasarlanmış fütüristik bir konsept kamyon sergilenecek.

Tayvan’ın önde gelen finans kuruluşlarından biri olanFar Eastern International Bank’ın Bankee Sosyal Bankası, Blockchain Yol Haritasını açıklayacak. Panel oturumunda Tayvan’ın önde gelen finans kurumlarından konuşmacılar yer alacak. Tayvan’ın en büyük ikinci telekom operatörü olanTaiwan Mobile, blockchain endüstrisine girdi ve Web3’e bu hamleye öncülük eden yönetici ABS2024’te konuşacak. Alibaba Cloud, ABS2024 fuar merkezinde özel bir aktivasyona sahip olacak.

ACER’in Kurucu Ortağı Stan Shih ve Monoame Interactive’in Kurucusu Che-Yu Wu arasında ABS2024 Ana Sahnesinde özel bir konuşma gerçekleşecek. Shih, dijital sanat, dijital varlıklar ve Tayvan’ın geleceğine yönelik vizyoner bakış açısıyla ilgili görüşlerini paylaşacak ve yaratıcılık ile sanata vurgu yapacak.

Bu yılki zirvede iş birliğine dayalı çözümleri ve küresel bağlantıları teşvik etmek üzere tasarlanmış interaktif atölye çalışmaları, panel tartışmaları ve ağ kurma oturumları yer alacak.

ABS Hakkında

ABS, Yapay Zeka, Blok Zinciri ve Sürdürülebilirlik alanlarında önde gelen uzmanları, yenilikçileri ve politika yapıcıları bir araya getiren yıllık bir teknoloji etkinliğidir. Hareketli Taipei kentinde düzenlenen etkinlik, Fortune 500 şirketlerinden hızla gelişen küresel blok zinciri ekosistemindeki start-up’lara kadar önemli oyuncular arasında işbirliğini, bilgi paylaşımını ve ağ oluşturmayı teşvik eden bir platform görevi görmektedir. Asya Blockchain Zirvesi her yıl 65’ten fazla ülkeden 15.000’den fazla katılımcıyı çekmektedir.

Web sitesi | X | Instagram | Linkedin

BlockTempo Hakkında

BlockTempo, Çin pazarındaki en etkili blockchain medya kuruluşudur ve 2018’den beri ABS’ye ev sahipliği yapmaktadır. Odak noktası, uluslararası teknoloji, başlangıç, endüstriyel ve yatırım haberleri ve canlı yayın içeriği sunarak Tayvan ile dünya arasındaki bilgi ve kaynak boşluklarını ortadan kaldırmaktır.

Web Sitesi | X | Linkedin | Facebook

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala