Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Alanyaspor Fan Token (ALA) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Alanyaspor Fan Token, Antalya’nun Alanya ilçesinde kurulan Alanyaspor’un taraftar token’idir. 1948 yılında kurulan Alanyaspor, 2016-17 sezonundan bu yana Türkiye’nin en üst düzey futbol ligi Süper Lig’de mücadele ediyor. Alanyaspor maçlarını Maçlarını 10.128 kişilik Alanya Oba Stadyumu’nda oynuyor. 

Alanyaspor Fan Token (ALA) Nedir ve Ne İşe Yarar?

Alanyaspor, Süper Lig’de kendi taraftar token’ini çıkaran beşinci kulüp konumunda. ALA token sahipleri, imzalı maç formaları kazanabilir, Alanyaspor oyuncularıyla bir araya gelebilir ve çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ALA Fan Token’in avantajlarını lansmanda şu sözlerle açıkladı:

ALA Fan Token ile taraftarlarımız kulüp kararlarında önemli etki sahibi olacak ve Socios.com’da yer alan çok sayıda etkileşim ve ödül fırsatından faydalanacak.

Alanyaspor taraftarları, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. Alanyaspor Fan Token sahipleri Alanyaspor oyuncularla buluşabilir, antrenman sahasında yer alabilir. Socios ve Alanyaspor kulübü ALA Fan Token sahiplerine geniş bir ödül ve avantaj yelpazesi sunuyor. Bu fırsatlar ve avantajlar, taraftarların sahip olduğu Fan Token sayısına göre değişiklik gösterebiliyor.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Nereden Alınır?

ALA Fan Token şu anda Gate.io ve ChilizX platformlarında işlem görüyor. Bu platformlarda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla ALA satın alabilirsiniz.

ALA Fan Token 4 Ekim 2021 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Fiyat Tahmini 2023

ALA Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında ALA Fan Token fiyatının minimum 0,64 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. ALA Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,67 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,75 dolar seviyesinde.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Fiyat Tahmini 2024

ALA Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında ALA Fan Token fiyatının minimum 0,95 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. ALA için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,98 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,13 dolar seviyesinde. 

Alanyaspor Fan Token (ALA) Fiyat Tahmini 2025

ALA geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında ALA Fan Token fiyatının minimum 1,40 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. ALA için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,45 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,62 dolar seviyesinde.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Fiyatı ve Grafiği

Alanyaspor Fan Token (ALA) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Alanyaspor Fan Token 8,82 TL‘den işlem görüyor. ALA token fiyatı son 24 saat içerisinde 2.93% değişim gösterdi. ALA token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 154 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 411,176 dolar seviyesinde.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Alanyaspor Fan Token $ 0.257728 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle ALA token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,09 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ALA token yılın en düşük seviyesini ise 0,31 dolarla belirledi.

Alanyaspor Fan Token (ALA) Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen ALA Fan Token grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte ALA Fan Token son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

2023’te Freelance Çalışanlar için Kripto Ödemelerinin Riskleri ve Ödülleri

Dünyanın her yerinde giderek artan sayıda işletme; çeşitli işlemsel, operasyonel ve yatırım ihtiyaçları için Bitcoin ve diğer dijital varlıkları benimsiyor ve kuşkusuz bizi tamamen yeni bir dijital ödeme çağına götürüyor. Yeni başlayanlar gibi, kripto para ödemeleri de freelance çalışanlar ve işletme sahipleri için kripto ödemelerini kabul etme veya etmeme konusunda bir takım avantajlar ve dezavantajlar ...

Bağlantıyı kopyala