bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,319.97 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,473.58 1.51%
bnb
BNB (BNB) $ 580.98 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 147.09 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.476649 0.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.40426 4.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124943 1.10%

Altcoin’ler için alım fırsatı geldi mi? | Canlı

Kripto Piyasasında Yaz Dönemi Hareketliliği ve Bitcoin Düzeltmesi

BTCHaber TV’nin 26 Haziran yayınında, Emirhan Erdoğan yaz döneminin aksine bu yıl Bitcoin ve altcoin’lerde ciddi düzeltmeler yaşandığını belirtti. Mt. Gox ve Almanya kaynaklı haber akışının bu düzeltmelerde etkili olduğu vurgulandı.

Tunç Şatıroğlu ile Kripto Piyasası Analizi

Tunç Şatıroğlu, Bitcoin ve altcoin piyasalarının mevcut durumunu değerlendirdi. Bitcoin’de beklenen rallinin ardından düzeltmelerin geldiğini ve alım fırsatlarının doğabileceğini belirtti. Yatırımcılara dikkatli olmalarını ve yükseliş sinyalleri doğrulandığında alım yapmalarını önerdi.

Amerikan Ekonomik Verilerinin Etkisi ve Gelecek Beklentileri

Cuma günü açıklanacak Amerikan ekonomik verilerinin kripto piyasası üzerindeki etkileri tartışıldı. Şatıroğlu, düşük enflasyon verileriyle piyasanın pozitif yönde hareket edebileceğini ve yatırımcıların soğukkanlı davranarak piyasayı takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala