bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,431.19 4.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,353.78 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 547.30 2.52%
solana
Solana (SOL) $ 132.48 1.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.589522 1.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.334861 1.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.101377 1.75%

Animoca Brands, Girişim Hızlandırıcı Brinc’e Yatırım Yapıyor

animoca brands girisim hizlandirici brince yatirim yapiyor 2

Web 3.0’a odaklanan Hong Kong merkezli bir girişim sermayesi olan Brinc, B Serisi turda 30 milyon dolar topladı. Ayrıca başlangıç ​​yatırımları için ek olarak 100 milyon dolar sağladığını da duyurdu. Finansman, Brinc’in Web 3.0 şirketlerine yaptığı yatırımı daha da artırmak için Blockchain oyun, metaverse ve NFT şirketi olan Animoca Brands tarafından yönetildi.

Animoca Brands, Brinc’e 130 Milyon Dolarlık Finansman Sağladı

Hong Kong merkezli Brinc, Web 3.0 büyümesini hızlandırmak için Animoca Brands liderliğindeki 130 milyon dolarlık finansman sağladı. Brinc yaptığı açıklamada, yeni sermayenin kullanılacağı alanları şu şekilde açıkladı:

Kültür, müzik, sanat, koleksiyon ürünleri, oyun, merkezi olmayan finans ve veri genelinde yeni Blockchain odaklı hızlandırıcı programların başlatılması da dahil olmak üzere Brinc‘in Web 3.0’a genişlemesini sağlayacak.

animoca brands girisim hizlandirici brince yatirim yapiyor

Hatırlatmak gerekirse Brinc ve Animoca Brands uzun zamandır ortaklaşa çalışmalar yürütüyor. Bunun en önemli örneği olarak; Temmuz ayında Blockchain ve NFT hızlandırıcı Launchpad Luna’yı birlikte başlattılar. Şu anda Animoca Brands tarafından yapılan bu yatırım, ikili ilişkilerini daha da güçlendiriyor.

Brinc’in kurucusu ve CEO’su Manav Gupta konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Web 3.0 teknolojileri, finansal hizmetlere ve bilgiye erişimi demokratikleştirme, uyumlu değer yakalama mekanizmaları aracılığıyla daha kapsayıcı bir dijital ekonomi geliştirme ve tıpkı İnternet’in yaptığı gibi küresel iş süreçlerini dönüştürme potansiyeline sahiptir. Bu alanda lider şirketleri desteklemek için Animoca Brands ile çalışmak inanılmaz bir fırsat ve yüksek kaliteli başlangıç ​​fırsatlarına geniş ölçekte erişmek için hızlandırıcılardan yararlanma konusundaki artan ilginin altını çiziyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala