bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,958.87 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,554.48 4.16%
bnb
BNB (BNB) $ 568.58 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 147.44 2.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.580099 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.354322 0.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104995 1.00%

Arjantin Merkezli Uala, Bitcoin ve Ether Ticareti Başlattı

arjantin merkezli uala bitcoin ve ether ticareti baslatti

Arjantin’de kripto şirketleri, kullanıcılarına yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Arjantinli fintech şirketi Uala, kullanıcılarına Bitcoin ve Ether ticaret özelliği sunduğunu açıkladı.

Uala’dan Bitcoin ve Ether Ticaret İmkanı

Arjantin merkezli bir fintech şirketi olan Uala, müşterileri için Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) ticareti sunmaya başladı. Uala’nın bu yeni hizmeti, ilk olarak birkaç bin kullanıcıya sunulacak. Uala’daki Varlık Yönetimi başkan yardımcısı Andres Rodriguez Ledermann, konu hakkında yaptığı açıklamada, yeni hizmetin önümüzdeki hafta şirketin 4.5 milyon müşterisine sunulacağını açıkladı.

Platform sadece kripto para birimlerinin alınmasına ve satılmasına izin verecek. Para çekme işlemleri şimdilik mevcut değil ve minimum işlem miktarı ise 0.83 dolar olarak açıklandı.

arjantin merkezli uala bitcoin ve ether ticareti baslatti 2

Rodriguez Ledermann, bununla birlikte şirketin faaliyet gösterdiği Meksika ve Kolombiya’da kripto ticareti sunmayı düşündüğünü ancak incelenmesi gereken düzenlemeleri incelediklerini belirtti.

Uala, Mayıs 2022’de yerel merkez bankasının iki bankanın müşterilerinin kripto para birimlerine erişmeyi yasaklamasının ardından Arjantin’de bu hizmeti başlatan ilk finansal şirket oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala