ARK’tan 5 milyon dolarlık GBTC satışı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ARK Invest, geçen hafta 5 milyon dolar değerinde Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) hissesi sattı. Şirketin satış hamlesi, Grayscale’in Bitcoin Trust ürününün değer kaybı yaşadığı bir döneme denk geldi.

Cathie Wood’un ARK Invest’i geçen hafta Grayscale Bitcoin Trust’ta 163 bin 722 adet hisseyi elden çıkardı. Yatırım aracının net varlık değerine olan iskontosu iki yıldan uzun bir sürenin en düşük seviyelerine gerilemişti. ARK’ın fonu, kasım ayında toplam 579 bin 77 adet hisse satışı gerçekleştirirken, 16,9 milyon dolarlık kazanç elde etti.

Analistler, bu gelişmeyi Grayscale’in SEC ile yaptığı spot ETF görüşmesine bağladı. Bitcoin Trust’ının iskontosu aralık ayında yüzde ile rekor düşük seviyeye gerilemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

Bitcoin madencileri son çeyreğe nasıl başlıyor?

Eylül ayı verileri Bitcoin madencilik sektörü içinde farklı dinamiklerin etkisiyle çarpıcı bir tablo sundu. Bazı firmalar büyümeye devam ederken, diğerleri zorluklarla karşılaştı. Özellikle Hut 8 ve Irish Energy faaliyet alanlarını genişletmeyi sürdürüyor. Güncel veriler bu şirketlerin kazançları ve üretim verimliliği açısından karışık sonuçlar ortaya koydu. Bitcoin madencilik şirketleri, giderek yapay zeka ve yüksek performanslı hesaplama ...

Bağlantıyı kopyala