bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,602.70 2.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,303.88 4.60%
bnb
BNB (BNB) $ 547.26 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 131.87 3.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.573551 2.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.33218 5.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.10118 4.02%

Arthur Hayes açıkladı: Altcoin boğası bu iki koşula bağlı!

arthur hayes altcoin rallisi analiz

BitMEX’in kurucusu ve eski CEO’su Arthur Hayes, yayımladığı bir blog gönderisinde kripto para piyasasını değerlendirdi. Hayes, altcoin boğası için iki önemli etmenin gerçekleşmesi gerektiğini ifade etti.

Kripto para piyasasının çalkantılı ilerlediği bugünlerde, boğa koşusunun başlayıp başlamayacağı merak konusu haline geldi. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), uzun süredir düşüş trendinde yer alıyor.

BTC, 5 Ağustos’ta gerçekleşen büyük çöküş ile 60 bin doların altına geriledi. Yatırımcılar boğa beklentisinden uzaklaşmaya başladı. Tecrübeli trader Hayes, altcoin boğası için Bitcoin ve Ether’in güç kazanması gerektiğini belirtti.

Hayes, yayımladığı makalede önemli başlıklara değindi.

arthur hayes kripto

Arthur Hayes altcoin rallisi için net konuştu

BitMEX kurucusu Arthur Hayes, altcoin rallisinin Bitcoin (BTC) fiyatı 70.000 doları ve Ether (ETH) fiyatı 4.000 doları aştığında başlayacağını öne sürdü.

Hayes, dolar likiditesinin Fed’in faiz politikası nedeniyle artacağını ve bunun sonucunda altcoin çılgınlığını geri getireceğini belirtti. Kripto uzmanı, “Dolar likiditesinden ilham alan bir Bitcoin ve Ether rallisinin yılsonuna doğru birleşimi, bir shitcoin çılgınlığının geri dönüşü için güçlü bir temel oluşturacaktır.” dedi.

Hayes’e göre altcoin rallisi yıl sonuna doğru başlayabilir. BitMEX’in eski CEO’su, altcoin rallisinde Solana’nın ipi göğüsleyeceğini düşünüyor.

Solana hakkında düşüncelerini paylaşan Hayes, “SOL 250 doların üzerine çıkacaktır, ancak SOL yükselişinin kripto piyasası genelindeki etkisi, göreceli piyasa büyüklükleri göz önüne alındığında, Bitcoin ve Ether kadar güçlü olmayacak.” dedi.

BTC günü 58 bin 850 dolar seviyesinde geçiriyor. Altcoin’lerin lideri ETH ise 2 bin 650 doları test ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala