Bitcoin (BTC) $ 61,969.60 0.24%
Ethereum (ETH) $ 2,418.39 0.03%
BNB (BNB) $ 562.72 0.03%
Solana (SOL) $ 143.04 0.66%
XRP (XRP) $ 0.531269 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349317 1.67%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109024 0.07%
Al veya Sat Paribu

Audius (AUDIO), Solana Ağına Katıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa bir süre önce Audius Protokol panosuna yeni bir yönetim önerisi sunulmuştu. Bu öneri AUDIO‘yu Solana‘ya getirme önerisiydi ve geçtiğimiz hafta topluluk üyeleri tarafından onaylanan bir dizi yönetişim önerisi aracılığıyla bugün uygulandı.

Bu yeni köprüleme ile birlikte platform, artık kullanıcılara mobil uygulamayı indirme veya arkadaş davet etme gibi eylemler için yeni token ödülleri sunuyor.

Audius (AUDIO), Solana Ağına Katıldı

Audius, Solana Ağı Köprülemesini Tamamladı

Akışlı müzik hizmeti Audius, başlangıçta Ethereum ağında kullanılmak üzere oluşturulmuştu, ancak giderek artan talebi karşılamak için ölçeklendirmenin bir yolu olarak rakip Blockchain ağı Solana’yı benimsedi. Bugün ise proje, süreçteki en son adımıbu duyurdu: Ethereum tabanlı AUDIO token’ını Solana’ya köprülendi.

Audius, bu köprüleme sürecinin yükselen Solana ekosistemine daha fazla işlevsellik getirmek için önemli bir adım olduğunu ve “Audius’ta gelecekteki Solana tabanlı özelliklerin önünü açtığını” iddia eden bir sürüm olduğunu açıkladı.

Solana’nın Kurucu Ortağı Anatoly Yakovenko, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Audius, Solana’ya büyük stake yapan ilk dApp’lerden biriydi ve bu adım, platformdaki yaratıcılar ve inşaatçılar için yeni bir olasılıklar dünyasının kapılarını açıyor.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Inter Milan Fan Token (INTER) Nedir?

Inter Milan Fan Token (INTER), Inter Milan Futbol Kulübü ile taraftarlar arasında etkileşimi artırmak için oluşturulmuş resmi taraftar token’ıdır. Inter Milan Fan Token (INTER) Nedir? 10 Eylül 2021 tarihinde ön satışı gerçekleşen Inter Milan Fan Token (INTER), Socios.com ve Inter Milan işbirliği ile hayata geçirilmiştir. Fan token’lar son dönemlerde oldukça popüler bir konuma gelmiştir. Dünyanın ...

Bağlantıyı kopyala