Bitcoin (BTC) $ 62,056.63 0.03%
Ethereum (ETH) $ 2,420.57 0.19%
BNB (BNB) $ 565.69 1.82%
Solana (SOL) $ 143.42 0.12%
XRP (XRP) $ 0.532054 0.03%
Cardano (ADA) $ 0.351086 0.42%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109853 0.77%
Al veya Sat Paribu

Ava Labs, Japon Oyun Şirketi ile Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son dönemde kripto sektöründe birçok şirket ortaklık haberleri ile gündemde yer almaya başladı. Bu kez ortaklık haberi ile gündeme gelen isim Ava Labs. Ava Labs, önümüzdeki yıl platformunda Web3 oyununu başlatmak için Japon oyun firması ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Ava Labs, Japon Oyun Şirketi BLRD El Sıkıştı

Blockchain teknolojisi hemen hemen her gün gelişme kaydederken bu alandaki çalışmalarda hızlanmış durumda. Son olarak Ava Labs, Japon oyun evi GREE’nin yan kuruluşu BLRD ile 2023’te ilk Web3 oyununu başlatmayı hedeflediği stratejik ortaklığını duyurdu.

ava labs togg anlaşti emin gün sirer 1

BLRD Direktörü Eiji Araki konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Ava Labs, potansiyeli ve ekosistemi beni heyecanlandırıyor. Web2 oyunlarında olduğu gibi oyuncuların uzun yıllar keyifle oynayacağı yepyeni bir oyun sunacağız.

Avalance üzerinde oyun geliştirme ve dağıtımına ek olarak BLRD, Ava Labs ve Avalanche Foundation ile birçok proje üzerinde çalışacak. Buna Blizzard the Avalanche Fund ile ortak yatırımlar da dahil olacak.

Konuyla ilgili konuşan Ava Labs Oyun Başkanı Ed Chang şunları söyledi:

GREE, oyuncuların sevdiği oyunları zamansız IP ile yapma konusunda on yıldan fazla bir geçmişe sahip. Şirket Avalanche’ı geliştireceklerinden ve geleceğini daha da parlak hale getirmek için ortak olacaklarından heyecan duyuyoruz. Ava Labs, GREE’nin bir Web3 oyun merkezi haline gelmesine yardımcı olacak tüm araçlara sahip.

Yazar: Sena Karakılıç

Türkiye’den Enflasyon Beklentileri Yükseldi

TÜİK, Ocak 2022 enflasyon oranlarını 3 Şubat günü açıkladı. Yıllık enflasyon oranı yüzde 48,69 olarak açıklanırken, aylık bazda yüzde 11,10 olarak kaydedildi. Bu açıklamanın ardından uluslararası bazı bankacılık kuruluşları, Türkiye’den enflasyon beklentilerini güncelledi. S&P ve JPMorgan, konuya ilişki açıklama yayımlayan isimlerden oldu. Türkiye’den Enflasyon Beklentileri TÜİK’in açıkladığı Ocak ayı enflasyon oranlarını değerlendiren isimlerden biri JPMorgan ...

Bağlantıyı kopyala