Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Avalanche (AVAX), Bitstamp’ta Listelenecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Merkezi Londra’da bulunan kripto para borsası Bitstamp, Avalanche’ı (AVAX) listeleyeceğini açıkladı. Avrupa’nın önde gelen borsalarından biri olan Bitstamp, aynı zamanda AVAX’ın sentetik bir versiyonu olan Wrapped Bitcoin’i (wBTC) de listeleyecek.

Avalanche (AVAX), Bitstamp Borsasına Geliyor

Avalanche (AVAX), Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından biri olan Bitstamp’ta listelenecek. Konuyla ilgili duyuru, borsanın resmi web sitesi üzerinden yapıldı. Kullanıcılar, euro ve dolar karşılığında takas işlemi yapabilecek. Emir defterleri 10 Mart’ta sadece transfer modunda kalacak. Listelemenin ilk aşamasında sadece borsadan gelen tokenler kabul edilecek. 11 Mart’ta ise salt post moduna geçilecek. Borsa, tam alım satımı etkinleştirmeden kısa süre sonra limit emirleri de eşleşmeye başlayacak.

avalanche avax bitstampta listelenecek 2

Bitstamp, geçen kasım ayında Cardano’yu (ADA) da listelediğini duyurmuştu. Ayrıca Aralık ayında Shiba Inu (SHIB) gibi meme kripto para birimleri için de destek ekleyeceğini açıklamıştı. Ancak, buradaki listelemede teknik sorunlar yaşandığı söylendi ve listeleme ertelendi. SHIB’in Bitstamp’a ne zaman geleceği ise belirsizliğini koruyor.

Ağustos 2011’de kurulan Bitstamp, 267 milyon dolara ulaşan günlük işlem hacmiyle önde gelen bir endüstri oyuncusu olmaya devam ediyor.

Yazar: Hazal Orta

BtcTurk borsasında son durum: Binance CEO’sundan açıklama!

Binance CEO’su Richard Teng, geçtiğimiz gün saldırıya uğrayan yerli kripto para borsası BtcTurk hakkında açıklamalarda bulundu. Teng, siber saldırının araştırılmasına yardımcı olduklarını duyurdu. Dünyanın en büyük borsasının CEO’su, X hesabında yaptığı paylaşımda çalınan fonlardan 5,3 milyon doların üzerindeki kripto varlığı dondurduklarını belirtti: Binance, BtcTurk’e soruşturmalarda yardımcı oluyor ve şu ana kadar 5,3 milyon doların üzerinde ...

Bağlantıyı kopyala