Bankacılık devinden Trump tahmini: Solana, Ether ve Bitcoin

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bankacılık devi Standard Chartered, ABD başkanlık seçimlerini Donald Trump’ın kazanması halinde Solana, Ether ve Bitcoin’in boğa koşusu gerçekleştireceğini öngördü. Banka, Solana’nın diğer varlıklara göre daha iyi bir performans sergileyeceğini ileri sürdü.

Standard Chartered’a göre, Trump’ın kazanması halinde SOL fiyatı ortalama beş katı artış gösterecek. İngiliz bankası, seçimin kazananı kim olursa olsun BTC’nin 2025’in sonuna kadar 200 bin dolara ulaşacağını öngördü.

Kim başkan olursa olsun Solana, Ether ve Bitcoin yükselecek

Standard Chartered Dijital Varlıklar Araştırmaları Küresel Başkanı Geoffrey Kendrick, Solana’nın Ethereum’a göre daha mantıklı bir seçim olduğunu savundu.

ABD başkanlık seçimlerinin potasiyel etkisini vurgulayan Kendrick, “Solana’nın değerlemesi, önümüzdeki birkaç yıl içinde verimin 100 ila 400 kat artacağını gösteriyor. Söz konusu büyüme, Trump’ın seçimi kazanması halinde gerçekleşebilir. Bilindiği üzere Trump yönetimi dijital varlık ekosistemine dostça yaklaşacak.” dedi.

Trump’ın seçimi kazanması halinde SOL’un beş kat, ETH’nin dört kat ve BTC’nin üç kat yükseleceği öngörüldü. Harris’in kazandığı senaryoyu değerlendiren Kendrick, şunları kaydetti;

“Harris yönetiminde, BTC’nin ETH’den, ETH’nin de SOL’dan daha iyi performans göstermesini bekleriz

Standard Chartered söz konusu tahminlerini 2025 yılına dayandırdı. Bankacılık devine göre, önümüzdeki yılın sonuna kadar boğa koşusu gerçekleşebilir.

Kendrick, üçlü arasından Solana’yı tercih etmesinin sebebinin, tüm ölçümlerde ortaya çıkan değerleme olduğunu belirtti.

ETH için spesifik bir fiyat tahmininde bulunan Kendrick, Trump’ın kazanması halinde ETH fiyatının 10 bin dolara yükseleceğini belirtti. Kendrick’e göre, Harris’in kazanması halinde ETH fiyatı 7 bin dolara kadar yükselebilir.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Bitcoin’de düşüş senaryosu: BTC fiyatı nereye kadar gerileyebilir?

Bitcoin 29 Eylül ve 3 Ekim arasında 6 bin dolar düşerek iki haftanın en düşük seviyesi olan 59 bin 860 dolara geriledi. BTC, sabah saatlerinde ise yeniden 60 bin doların üzerine doğru bir tepki yükselişi yaşadı. Ancak günler önce yükseliş yorumları yapan analistler şimdi bir düşüş senaryosu üzerinde duruyor. Orta Doğu’daki jeopolitik gerginliklerin etkisiyle meydana ...

Bağlantıyı kopyala