Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Billy Markus, Kripto Yatırımlarını Eleştirdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe birçok isim yaptıkları yorumlar ve değerlendirmeler ile dikkatleri üzerine topluyor. Son olarak Dogecoin kurucularından Billy Markus, da kripto para yatırımlarına yönelik eleştirileri yaptı. Billy Markus söz konusu eleştiriyi resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdi.

Billy Markus Kripto ve NFT’lere Yatırım Yapmayı Eleştirdi

Dogecoin kurucularından Billy Markus, kripto para yatırımlarına yönelik eleştirileriyle tanınıyor. Billy Marcus bu kez yaptığı açıklamada kripto yatırımlarını “akıl hastalığına yatırım yapmaya” benzeterek yeniden yorumladı. Bunun yanında kriptoya yatırımın yükselişte olduğunu da sözlerine de ekledi.

Markus, kripto Twitter’da gizemli Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun bir parodi adı olan “Shibetoshi Nakamoto” olarak kripto yatırımları hakkında değerlendirmede bulundu. Bunun yanında NFT’ler hakkında soru sorulduğunda Markus, NFT’nin bir kripto türevi olduğu için ona yatırım yapmanın insanları daha da akıl hastası yaptığını belirtti.

Son olarak belirtmek gerekirse Markus, insanların dijital para birimlerine yatırım yaptıklarında sadece başka bir kumar türü uyguladıklarına inandığından, dokuz yıl önce, Dogecoin’in piyasaya sürülmesinden hemen sonra kriptoya yatırım yapmayı bıraktığını açıkladı.

Yazar: Sena Karakılıç

Metaverse Projesi Ultiverse, Binance Labs’den Yatırım Aldı

Metaverse projesi Ultiverse, Binance Labs ve Singapur’dan DeFiance Capital tarafından ortaklaşa yürütülen bir tohum turunda 50 milyon dolarlık bir değerlemeyle 4.5 milyon dolar topladı. Ultiverse Metaverse Projelerini Genişletmek için Yatırım Aldı Metaverse projesi Ultiverse, nance Labs ve Singapur’dan DeFiance Capital’den aldığı yatırımları ürün geliştirmek, üst düzey yetenekleri çekmek ve topluluğun büyümesini daha da artırmak için ...

Bağlantıyı kopyala