bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 0.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,541.34 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 567.87 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 145.37 2.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.582454 0.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.351988 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104328 0.00%

Binance, BNX’i Binance TR’de Listeliyor

binance airdrop portalini duyurdu

BinaryX, Binance’in tokenı BNX’i, Binance TR’de listeleyeceğini duyurdu. Bu duyurunun ardından BNX artık USDT alım satım çifti için Binance uygulamalarında alınıp satılabilecek.

BNX’in Binance Türkiye’de listelenmesi, BinaryX’in ticaret ağını genişletme ve Türkiye’deki BinaryX oyuncuları ve destekçileri için erişimi artıracak. 

BNX Nedir? 

BNX, metaverse oyunların geliştirilmesine adanmış bir GameFi ve İlk Oyun Arzı (IGO) platformu olan BinaryX’in tokenıdır. Bir platform tokenı olarak BNX, platformdaki tüm faaliyetlere güç sağlıyor. CyberDragon, CyberChess ve CyberLand gibi BinaryX oyunlarında önemli bir işlev görüyor. BNX ayrıca dağıtım, DAO yönetişimi ve ekip ve topluluk tarafından barındırılan IGO’ların geliştirilmesi için fon olarak kullanılmaktadır. 

binance kripto odeme bifinity 2

BinaryX Global Büyüme Başkanı Rudy konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Türkiye, BinaryX için kilit bir pazar. Bir süredir tokenimizin Türkiye’de listelenmesini istiyorduk. Türk sahiplerimize Binance üzerinde BNX/USDT çiftine erişim sağlama fırsatı sunduğumuz için minnettarız. Ekibimiz, oyunlarımızın hızlandırılmış gelişimi yoluyla kullanıcılara daha fazla fayda sağlamak için çok çalışıyor. Türk topluluğumuzdaki herkese desteğiniz için teşekkür ediyoruz ve çok yakında size daha kaliteli oyunlar getireceğiz.

BinaryX daha fazla yeni oyun başlatmak için geliştirmek için kolları sıvadı

BinaryX, geçen yılın sonlarında duyurulan CyberLand de dahil olmak üzere birçok yeni oyunun üzerinde çalışıyor. Şirket şubat ayında en popüler oyunlarından biri olan CyberDragon’un devamı olarak mini bir oyun olan Boss Raid’i yayınladı. 

Yakında daha fazla oyun piyasaya sürülecek ve güncellemeler sosyal medya ve topluluk kanallarında bulunabilir.

BinaryX Hakkında

BinaryX, her ikisi de BNB Zinciri üzerinde çalışan CyberDragon ve CyberChess oyunlarının arkasındaki GameFi platformu. BinaryX, merkeziyetsiz bir türev ticaret sistemi olarak başladı. Ekip yavaş yavaş merkeziyetsiz video oyunları geliştirmeye başladı ve şimdi Web2 geliştiricilerini Web3’e köprülemek için ilk oyun sunma (IGO) hizmetleri sunan bir GameFi platformuna dönüşüyor.

BNB Zincirindeki en iyi 10 projeden biri olan BinaryX, 100 binden fazla coin sahibi ve aylık 30 bin aktif cüzdandan oluşan geniş bir topluluğa sahiptir. Ayrıca, 250 milyondan fazla piyasa değeri ile BNB zincirindeki işlem hacmine göre en iyi birkaç metaverse projesinden biri. BinaryX ayrıca, ayı piyasasına rağmen sürekli olarak güçlü performans gösteren $BNX’in de arkasındaki şirket.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala