Bitcoin (BTC) $ 62,155.65 1.14%
Ethereum (ETH) $ 2,419.71 1.60%
BNB (BNB) $ 563.93 2.19%
Solana (SOL) $ 144.50 3.15%
XRP (XRP) $ 0.533029 1.74%
Cardano (ADA) $ 0.35482 1.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109527 1.35%
Al veya Sat Paribu

Binance, Cüzdan Adresleri İçin Uyardı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance, cüzdan altyapısındaki güncellemelerden kaynaklı bazı adresleri devre dışı bırakacağını duyurdu. Güncellemeden etkilenen kullanıcıların yeni cüzdan adresi alması gerekecek. Bitcoin ve XRP’nin de dahil olduğu 40 kripto para güncellemeden etkilenecek.

Binance Cuzdan Adresleri Icin Uyardi4443

Binance’ten Tüm Kullanıcılara Uyarı: Cüzdan Adresleri Güncelleniyor

Cüzdan altyapısını bir kez daha yükseltmeye hazırlanan Binance, kullanıcıları yaklaşan adres geçişine ilişkin uyardı. Güncelleme Bitcoin de dahil olmak üzere toplam 40 kripto para birimini etkileyecek. Bitcoin Cash, XRP, Solana, Monero, Litecoin, Dogecoin, Cardano, Polkadot cüzdan adresleri güncellecekler arasında yer alıyor.

Binance, cüzdan adreslerine ek olarak ‘memo’ları da devre dışı bırakacak. Binance gibi çoğu merkezi borsada, yatırımcılara tek bir cüzdan adresi tanımlanıyor. Memo’lar cüzdan adresini tanımlamak için kullanılan bir adres özelliğine deniyor. Borsadan yapılan açıklamada güncellemeden etkilenen kullanıcılara bildirimler gönderilecek. Açıklamada, etkilenen tüm hesap sahiplerini bildirimi aldıktan sonra yeni bir adres alması gerektiğini bildirdi.

Borsa, resmi bildirim almayan kullanıcıların mevcut adresleri kullanabileceğini de belirtti. Eski cüzdan adreslerinin süresi ise yeni bir adres alındıktan sonra dolacak. Açıklamaya göre süresi dolan adrese yatırılan fonlar ise kaybolmayacak. Kullanıcılar işlem geçmişi sayfasından fonlarını aktarabilecek. Binance, en son Nisan 2023’te cüzdan güncellemesi yaparak ETH, BNB ve bazı eski kripto varlıklara ilişkin cüzdan adreslerini devre dışı bırakmıştı.

Yazar: Göker Bilgiç

Bitcoin (BTC) Neden Düşüyor?

Kripto para piyasaları için 6 Nisan pek de güzel bir gün olarak geçmiyor. Öyle ki gün içerisinde Bitcoin (BTC) yüzde 4.6 değer kaybederken, diğer birçok kripto da lider kriptoyu takip etti. Solana (SOL), Avalanche gibi dev kriptolar yüzde 10’un üzerinde değer kaybederken, ikincil lider Ethereum (ETH) ise yüzde 7’ye yakın değer kaybı yaşadı. Peki Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala