bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,182.59 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,352.12 0.02%
bnb
BNB (BNB) $ 539.80 1.47%
solana
Solana (SOL) $ 135.91 2.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.564781 5.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.353194 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.102085 0.05%

Binance, Filistinli kullanıcıların hesaplarına yaptırım uyguladı

Binance borsası, İsrail’in talebi üzerine terörle bağlantılı olduğu iddia edilen bazı Filistinli kullanıcıların cüzdanlarına yaptırım uyguladı. Binance CEO’su Richard Tang, yaptığı açıklamada, bu durumun tüm Filistinli kullanıcılar için geçerli olmadığını, sadece yasa dışı faaliyetlerle ilişkili olan sınırlı sayıdaki hesapların etkilendiğini belirtti.

Telegram CEO’su İçin Fransız Mahkemesinden Yakalama Kararı

Fransız makamları, Telegram CEO’su Pavel Durov ve kurucu ortağı Nikolay hakkında Mart ayında yakalama kararı çıkardı. Durov’un geçtiğimiz günlerde yakalanmasının ardından henüz resmi bir suçlama yapılmadı, ancak CEO’nun her an serbest bırakılabileceği bildirildi.

Haru Invest CEO’suna Mahkeme Salonunda Bıçaklı Saldırı

Güney Koreli yatırım şirketi Haru Invest’in CEO’su, dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı mahkemede mağdurlar tarafından bıçaklandı. CEO, 826 milyon dolarlık müşteri varlığını zimmetine geçirme suçlamasıyla karşı karşıya.

Bitcoin ETF’lerinde Büyük Çıkış: 8 Günlük Pozitif Gidişat Sona Erdi

ABD’de 27 Ağustos’ta gerçekleşen işlem gününde, Bitcoin ETF’lerinde 127 milyon dolarlık net para çıkışı yaşandı. Bu çıkışın 102 milyon doları Ark Invest’ten oldu. Ethereum ETF’leri de 3,5 milyon dolarlık net çıkış yaşadı, böylece son sekiz gündür devam eden pozitif gidişat sona erdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala