Bitcoin (BTC) $ 61,995.61 0.12%
Ethereum (ETH) $ 2,419.24 0.82%
BNB (BNB) $ 564.48 1.95%
Solana (SOL) $ 143.50 0.93%
XRP (XRP) $ 0.53108 0.29%
Cardano (ADA) $ 0.350829 0.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10937 1.13%
Al veya Sat Paribu

Binance, Japonya’da 34 token listeleyecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance, Japonya’da bu ay resmen faaliyete başlayacak. Binance Japan, ülkedeki kullanıcıları 14 Ağustos’tan itibaren platforma dahil etmeye başlayacak. Platformda 34 kripto varlık listelenecek.

Binanceten Xterioya 15 milyon dolar taahhut22

Binance’in Japonya hamlesinde yeni detaylar ortaya çıktı

Binance, Japonya‘daki platformda 34 kripto parayı listeleyeceğini duyurdu. Kullanıcıların spot ticarette işlem yapabilecek. Yatırımcıların NFT pazarını kullanabileceği belirtilirken, ürün kazanımı da elde edebileceği ifade edildi. Japonya’daki mevcut müşteriler 14 Ağustos’tan itibaren yan kuruluşa geçiş yapabilecek. Listelenen token’lar arasında BNB’nin de yer alacağı ve ülkede ilk kez kullanıma sunulacağı aktarıldı. Borsa, iki yıl önce düzenleyiciler tarafından ülkede izinsiz faaliyet gösterdiği için uyarılmıştı. Kasım ayında ise kayıtlı kripto borsası Sakura Exchange BitCoin‘i (SEBC) satın almıştı.

Binance, geçen ay Japonya‘da ikamet edenler için mevcut hizmetlerin 30 Kasım 2023’te sonlandırılacağını duyurmuştu. Buna göre global platformun kullanıcılarının yerel platforma yönlendirileceği bildirilmişti. 23 Haziran’dan önce sahip olunan tüm mevcut pozisyonların kapatılması gerektiği ifade edilmişti. Geçmiş dönemlerde borsa, bağımsız lisans alarak birçok ülkede faaliyet yürütmeyi hedefledi. Düzenleyicilerle uyum sorunu yaşayan borsanın başvuruları reddedildi. Binance, bu sefer yerel borsaları satın alarak Asya pazarına yönelmeye başladı.

Yazar: Göker Bilgiç

ABD enflasyon verisi sonrası Bitcoin’de son durum

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu’nun son verilerine göre, Ağustos ayında yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) enflasyon oranı yüzde 2,5 olarak açıklandı. Bu rakam, piyasaların tahminine paralel olarak ortaya çıktı. Böylelikle ABD’de yıllık enflasyon son 3 buçuk yılın en düşük seviyesine geriledi. TÜFE, Ağustos itibarıyla üst üste beşinci ay düşüş yaşadı. Bitcoin ise yukarı yönlü hareketine devam ...

Bağlantıyı kopyala