“Bitcoin boğaları kontrolü hâla elinde tutuyor”

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para analistleri Bitcoin’in 66 bin 500 doları aşan fiyat seviyesinde kalması durumunda boğaların hâkimiyetini sürdüreceğini belirtti. Kraken borsasının analistleri, 26 Ekim tarihli raporunda Bitcoin’in tüm önemli hareketli ortalamaların üzerinde yer almasının, boğaların güçlü bir kontrol sağladığını gösterdiğini ifade etti.

bitcoin btc

“Eğer BTC 66 bin 500 doları korumaya devam ederse, piyasa trendi pozitif bir yapıda kalacak.”

Bitcoin’in bu seviyenin üzerinde kalması durumunda analistler tüm zamanların en yüksek seviyesi 73 bin 679 dolara yönelmesinin ihtimal dahilinde olduğunu vurguladı.

Raporda, “Bu eşik aşıldığında yeni fiyat keşifleri ve daha fazla yukarı yönlü hareket beklenebilir” ifadeleri yer aldı. TradingView verilerine göre Bitcoin haber yazım itibarıyla 67 bin dolardan el değiştiriyor.

Bitcoin’de Orta Doğu paniği

25 Ekim’de Bitcoin, 66 bin 500 dolardan 65 bin 700 dolara düşerek kripto para piyasasındaki belirsizliklerin ve Orta Doğu’daki artan jeopolitik gerginliklerin ani bir düşüş yaşadı. Kripto trader’ı Hardy, bu durumu Tether ile ilgili olumsuz haberler ve İsrail ile İran arasındaki çatışmalarla ilişkilendirdi.

Wall Street Journal ABD’li yetkililerin Tether’i soruşturduğunu iddia etti. Ancak Tether CEO’su Paolo Ardoino bu durumu “kuru gürültü” olarak nitelendirdi. Ardoino, gazetenin eski konuları tekrar ısıtıp basına sunduğunu iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Minneapolis Fed Başkanı’nın kripto eleştirisi tepki çekti

Bitcoin’i sık sık eleştriren Minneapolis Fed başkanı Neel Kashkari, kripto paraların sadece uyuşturucu ticareti gibi yasadışı faaliyetler için yararlı olduğunu iddia etti.  Chippewa Falls Bölgesi Ticaret Odası’nın düzenlediği bir etkinlikte konuşan Kashkari, kripto paralar üzerinden mal ve hizmet ödemelerinin yapılmadığını belirtti: “Kripto paraları kullanarak mal ve hizmetler için ödemeler yapmıyorlar. Uyuşturucu veya diğer yasadışı faaliyetler ...

Bağlantıyı kopyala