Bitcoin için 50 bin dolar riski

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Popüler kripto analisti Cole Garner, 10 Ekim tarihinde yayınladığı Bitcoin analiziyle yürekleri ağızlara getirdi. “BTC fiyatı teslimiyete yaklaştı” diyen analist, likiditenin daraldığını ve boğa koşusu öncesi düzeltmenin kapıda olduğunu ileri sürdü.

Boğaların yakında yeni bir testten geçeceğini savunan analist, BTC fiyatının 50 bin dolara düşme riskiyle karşı karşıya olduğunu ifade etti.

Bitcoin için tehlikeli süreç

Bitcoin, tam anlamıyla bir boğa koşusuna başlamadan önce sert bir düşüşle karşı karşıya.

Cola Garner, X üzerinden yayınladığı BTC grafiğinde önemli seviyelere değindi. Yapılan analize göre, küresel likidite trendlerinin kazanç sağlamaya devam etmesi potansiyel bir düşüş riskini artırıyor. Garner, kısa vadede likiditenin azaldığını ve söz konusu verinin BTC fiyatına yansıyabileceğini belirtti.

bitcoin dusus tahmini

BTC’nin dolar kapitülasyonunu ele alan grafik analizinde, Tether’in oransal olarak arttığı ve aynı dönemde BTC’nin tepe noktasında olduğu ifade edildi.

Küresel merkez bankası likiditesini ölçen Liquid Vision endeksine odaklanan grafik analizi, zincirleme bir fiyat oynaklığının kapıda olduğunu öne çıkardı.

Piyasalara likidite girişinin merkez bankaları öncülüğünde başlayacağını savunan Garner, şunları kaydetti;

“Likidite girişini Çin yapmazsa, Fed ya da Japonya yapacaktır. Söz konusu eylemden önce daha fazla olumsuzluk görülebilir.”

Garner, Tether (USDT) ve USD Coin’nin (USDC) arzının azaldığına dikkat çekti.

Likidite girişinin takip edilmesi gerektiğini savunan Garner, piyasadaki görünümün pozitif olduğunu itiraf etti. Garner, “BTC’nin önünde daha yüksek bir tepe noktası var, bu nedenle boğa görünümü sürüyor. Korkunun zirve yaptığı düşük aralıklarda bile halen daha yükseliş öngörülüyor.” dedi.

Cointelegraph’a göre, BTC’nin ekim ayı bitmeden yatay hareketini noktalayacağı yönünde görüşlerin arttığını bildirdi. Söz konusu beklentiler, Çin’in teşvikleri artırması ve potansiyel likidite artışıyla ilişkilendirildi.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

REEF’in delist edilmesi yatırımcıları zor durumda bıraktı

Kripto para borsası Binance’in Reef’i (REEF) delist etmesinin ardından yatırımcılar fiyat farkları ve çekim işlemlerinde yaşadıkları sorun nedeniyle zor durumda kaldı. Binance, 26 Ağustos’ta Reef (REEF) coin’i delist edeceğini açıkladı. Bu karar sonrası REEF fiyatı hızla düşerken, kısa süre sonra ise tam tersi yönde bir yükseliş başladı. Ancak söz konusu fiyat hareketi sadece Reef’in ETH ...

Bağlantıyı kopyala