bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,630.64 1.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,295.84 2.01%
bnb
BNB (BNB) $ 495.15 0.13%
solana
Solana (SOL) $ 127.33 1.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528884 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.324667 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095018 0.19%

Bitcoin konferansı öncesi bu hisselere dikkat

bitcoin-ether-kripto-yukselis

Bernstein analistleri, 27 Temmuz’da Bitcoin konferansında konuşma yapmaya hazırlanan Donald Trump’ın kripto üzerindeki etkisini değerlendirdi.

Gautam Chhugani liderliğindeki Bernstein analistleri, Trump’ın olası başkanlık zaferinin henüz kripto sektöründe fiyatlandırılmadığını savundu.

Bernstein, Trump’ın Cumartesi günü Bitcoin konferansında yapacağı konuşma öncesinde izlenmesi gereken 7 kripto hissesinden bahsetti.

Bernstein, kripto şirketlerine odaklandı

Bernstein, yayınladığı bir araştırma notunda kripto sektörüne ilişkin yükseliş görünümünü öne çıkardı. Varlık yönetim şirketi, iyileşen düzenleyici ortamın ve ABD’de başkanlık seçimlerini Donald Trump’ın kazanma olasılığının belirli kripto şirketlerine pozitif yansıyacağını öngördü.

Bernstein raporu, üç kategoride yedi hisse senedini öne çıkardı. Bitcoin madencilik şirketleri Riot Platforms, CleanSpark ve Marathon Digital’in hisse senetleri yükseliş gerçekleştirebilecek hisseler arasında gösterildi. Kripto ve yapay zeka alanında hizmet veren Core Scientific ve Irıs Energy de raporda yer aldı. Rapor, kripto brokerlık ve borsa platformu Robinhood ile Bitcoin yatırımları yapan MicroStrategy’nin de takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Analistler, MicroStrategy’nin BTC stratejisinden de övgüyle bahsetti. Rapor, teknoloji şirketinin BTC’nin en büyük kurumsal sahibi olmak için aktif bir sermaye piyasası stratejisi izlediğini aktardı.

Analistler, bu hisselerin Trump etkisiyle yükseliş potansiyeli taşıdığını belirtti. Gautam Chhugani liderliğindeki Bernstein ekibi, Trump’ın Kasım ayında yeniden başkan olarak görevi devralması ihtimalini piyasanın fiyatlandırmadığını dile getirdi. Analistler, kripto hisse senetlerinde önemli bir boşluk gördüğünü ifade etti.

Bernstein’in yükseliş beklentisi dikkat çekiyor. Yatırım şirketi, BTC’nin 2025 yılında 100.000 doları aşacağını ve 200.000 dolar seviyesinde bir boğa döngüsü zirvesi oluşturacağını öne sürdü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala