bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,651.79 2.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,432.05 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 581.15 2.07%
solana
Solana (SOL) $ 146.26 4.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.475129 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.391517 2.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124155 1.99%

Bitcoin ve Ether için boğa beklentisi: Dikkat çeken rapor

bitcoin boga

QCP, yayımladığı raporda Bitcoin ve Ether’in boğa koşusuna hazırlandığını belirtti. Rapora göre, yakında kriptoda hareketlilik görülecek.

Memecoin’lerin öne çıktığı ve majör altcoin’lerin yavaş yavaş yükselişe geçtiği bugünlerde, gözler Bitcoin’in (BTC) sergileyeceği performansa çevrildi.

Uzun süredir yatay hareketlilik sergileyen BTC’nin önümüzdeki dönemde volatilite kazanacağı düşünülüyor. ABD’den gelecek verilerin BTC’nin gidişatında önemli etkisi olabilir.

QCP, yayımladığı yeni raporda BTC için beklentisini dile getirdi.

bitcoin

Bitcoin ve Ether için yolun sonu aydınlık

Kripto şirketi QCP, Telegram üzerinden yeni bir rapor yayımladı. Raporda, Bitcoin ve Ether için önemli detaylara yer verildi.

QCP, spot Bitcoin ETF’lerin 4 Haziran’da 886,1 milyon dolar net para girişi gerçekleştirmesini manşetine taşıdı. Kripto şirketi, kripto kontratlarındaki hareketlilik neticesinde yükselişin gerçekleştiğini ve BTC’nin bu ay tüm zamanların en yüksek seviyesini kırabileceğini belirtti.

Raporda, ETH’nin BTC hareketinin gerisinde kaldığını, ancak bunun kısa süreceğini öne sürdü. QCP’ye göre, spot Ethereum ETF’lerin işlem görmeye başlamasıyla birlikte ETH ön plana çıkacak. Şirket, ETH’nin önümüzdeki dönemde BTC’den daha iyi bir performans sergilemesini bekliyor.

QCP, spot Bitcoin ETF’lerden ETH ETF’lere önemli bir rotasyon olabileceğine de dikkat çekti.

7 Haziran ile 12 Haziran tarihlerinde ABD’den makroekonomik veriler gelecek. Bu verilerin, kripto para piyasasının gidişatında da etkili olacağı düşünülüyor. Özellikle ABD’deki enflasyonun düşüş gerçekleştirmesi, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına katkı sağlayabileceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala