Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 2.51%
Ethereum (ETH) $ 2,484.47 2.71%
BNB (BNB) $ 575.47 2.25%
Solana (SOL) $ 148.57 3.75%
XRP (XRP) $ 0.540785 1.82%
Cardano (ADA) $ 0.363462 4.02%
Dogecoin (DOGE) $ 0.113756 4.55%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin’de Trump dominasyonu

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Küresel ölçekte takip edilen tahmin platformu Polymarket’te Bitcoin lehine bir gelişme yaşandı. Platformda, ABD başkanlık seçimlerinin en büyük favorisi Donald Trump oldu.

ABD Fed’in faizleri indirmesiyle yükselişe geçen kripto piyasası, Orta Doğu’da patlak veren gerilim sonrası düşüşe geçmişti. Gündem odaklı ilerleyen Bitcoin, söz konusu gerilimin etkisiyle 60 bin doları test etti. Yüzde 10’a yakın düşüşün ardından toparlanma sinyalleri gelmeye başladı.

Polymarket’te yer alan “ABD başkanlık seçimlerini kim kazanır?” anketinde önemli bir gelişme yaşandı. Ankette Donald Trump’ın yüzde 51’e yükselmesi, BTC’nin son 24 saatte yüzde 3’ün üzerinde artış kaydetmesini sağladı.

polymarket abd secim miting

Trump önde, Bitcoin peşinde

Bitcoin destekçisi Donald Trump, ABD başkanlık seçimlerine yönelik blokzincir anketinde öne geçti. Pozitif bir korelasyon içerisinde BTC fiyatının da yükselişe geçtiği görüldü.

Mevcut başkan Joe Biden’ın seçimlere katılmayacağını duyurmasıyla Kamala Harris’in adaylığı resmileşmişti. Seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yapan Harris, geçtiğimiz ay Polymarket’te Donald Trump’ın önüne geçmeyi başardı. Kripto piyasası Harris’in seçimleri kazanması halinde olabilecekleri tartışırken, Trump’ın son kampanyası başarılı oldu.

Geçtiğimiz gün miting düzenleyen Trump, dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk ile birlikte kürsüye çıktı ve açıklamalarda bulundu. Kitlelere ulaşma konusunda en başarılı insanlardan birisi olan Musk, Trump’a oy verilmesi için ABD’lilere çağrıda bulundu.

Polymarket’teki anket katılımcıları, son mitingi başarılı bularak Trump’a yöneldi. Son verilere göre, Trump yüzde 51’e ulaşırken, Harris yüzde 49 seviyesinde kaldı.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Shiba ve Microsoft İş Birliği İddiaları Gündem Oldu

Shiba Inu topluluğu, Twitter’da Microsoft‘un paylaşımından sonra spekülasyonlara konu oldu. Sosyal medya platformunu kullananlar iş birliğini düşündü. Washington merkezli teknoloji devinin resmi Twitter hesabı, iş iletişim platformunda çevrimiçi toplantılara katılan köpekler hakkında bir şaka yaptı. Twitter kamuoyu, paylaşımın SHIB’in popüler simgesi köpek madeni paralarına bir atıf olabileceğine inanırken Microsoft, hızla büyüyen Shiba Inu topluluğunun üyelerinden ...

Bağlantıyı kopyala