bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,343.10 0.64%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,998.99 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 507.58 2.27%
solana
Solana (SOL) $ 139.24 2.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.428117 0.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.367207 4.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.106907 0.81%

Bitfarms’ın COO’su Terfi Ettirildi

bitfarmin coosu terfi ettirildi

Son dönemde kripto şirketleri dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar ve kripto para piyasalarındaki düşüşler nedeniyle zor günler geçiriyordu. Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms ise bu zorlu dönemde bir yöneticisini terfi ettirdi.

Bitfarms Bir Yöneticisi Terfi Ettirdi

Bitcoin madencilik şirketi Bitfarms, eski CEO’su Emiliano Grodzki’nin görevinden istifa etmesinin ardından CEO’luk görevine yeni birisini getirdi. Şirket tarafından yapılan açıklamada şirkette COO’luk görevi yapan Geoffret Morphy, yeni CEO oldu.

bitfarmin coosu terfi ettirildi 2

Şirketten yapılan açıklamada, daha önce COO olarak görev alan Morphy’nin şirketin başkanı olarak kalmaya devam edeceği duyuruldu. Şirketin eski CEO’su Grodzki ise yönetim kurulunda direktör olarak kalmaya devam edecek ve Nicolas Bonta ise yönetim kurulu başkanlığından yönetim kurulu başkanlığına geçiş yapacak.

Bitfarms ayrıca 2017 yılında Grodzki ve Bonta tarafından Quebec merkezli olarak kuruldu. Konu hakkında açıklama yapan Morphy şu ifadeleri kullandı:

İşletme verimliliği, maliyet kontrolleri, kurumsal yönetişim ve çeşitlendirilmiş bir yeterince kullanılmayan enerji kaynakları portföyüne verdiğimiz önemin ve bizi her ortamda başarıya ulaştırmamızın nedeni, zorlu zamanlarda tam da budur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala