bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 54,035.48 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,268.21 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 492.14 1.19%
solana
Solana (SOL) $ 127.24 1.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52426 0.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.323905 3.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.095029 2.81%

Bitwise yöneticisinden spot Ethereum ETF sinyali

Ether eth kripto piyasası

Bitwise yöneticisi Katherine Dowling, SEC ile ETF ihraççıları arasındaki buzların erimesiyle spot Ethereum ETF’lerin ufukta görünmeye başladığını dile getirdi.

Kripto para piyasası çalkantılı süreçlerden geçerken, gözler spot Ethereum ETF’lere çevrildi. Kripto analistlerine ve uzmanlara göre, spot Ethereum ETF’ler piyasaya sürüldükten sonra kripto para piyasası canlanacak. Özellikle altcoin’ler için beklentiler bir hayli büyük.

ETF ihraççısı Bitwise’ın baş uyum sorumlusu Katherine Dowling, Bloomberg’e verdiği demeçte spot ETH ETF’ler hakkında yorum yaptı.

Bitwise yöneticisi: Spot Ethereum ETF’ler yakında!

Bitwise’ın baş uyum sorumlusu Katherine Dowling, S-1 dosyalarındaki değişikliklerde, ihraççılar ve SEC arasında daha az sayıda konunun incelendiğini belirtti. Dowling’e göre, lansman için gerekli şartların büyük çoğunluğu çözüldü.

Dowling, S-1 dosyasından yola çıkarak spot Ethereum ETF’lerin piyasaya sürülmesi hakkında yorumda bulundu. Bitwise yöneticisi, “Tüm işaretler, yakın olduğumuz yönünde. Lansmanda bitiş çizgisine çok yakınız.” dedi. Dowling, her ne kadar lansmanın yaklaştığını belirtse de net bir tarih vermedi.

Bitwise yöneticisinin bahsettiği S-1 dosyaları, ihraççıların planladıkları menkul kıymetler hakkında bilgi vermesini sağlıyor. ABD’li düzenleyici kurum SEC ise tüm bilgileri kontrol ettikten sonra piyasaya sürülmesine onay veriyor.

SEC Başkanı Gary Gensler, daha önce verdiği bir demeçte, Ether ETF’lerin yaz aylarında piyasaya sürüleceğini belirtmişti.

Dowling, herkesin farklı bir tarih algısı olduğunu ve Ether ETF maratonunun ihraççılar için engebeli olduğunu dile getirdi. Dowling, “İhraççılar için biraz uzun ve sıcak bir yaz oldu.” şeklinde yorum yaptı.

İhraççılar, spot ETH ETF onayının ardından lansman için altı haftadır bekliyor.

Dowling, SEC’nin Bitcoin ve Ether dışındaki ETF ürünleri için de tartışmalara açık olduğunu belirtti. Yeni ürünlere sıcak bakan SEC’nin Solana ETF’lerini de onaylayabileceği konuşuluyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala