Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

BlackFort Exchange Network, Layer 1 anlatısını değiştiriyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

BlackFort Exchange Network (BXN), nodüler blockchain teknolojisini tanıttı. Teknolojik yenilik, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile hız, ölçeklenebilirlik ve uyumluluk sunarak DeFi ve akıllı sözleşme yürütme ortamını yeniden şekillendiriyor.

BXN’in nodüler blockchain mimarisi, blockchain teknolojisinde önemli bir ilerlemeyi temsil edildi. Proof of Staked Authority mutabakat mekanizması uygulayan BXN, şeffaf ve verimli işlem doğrulaması sağlayarak işlemlerin güvenli ve hızlı şekilde işlenmesini sağlar. Bu yaklaşım, BXN’in en üst düzeyde ademi merkeziyetçiliği onaylar elde etmesine olanak tanıyor.

BlackFort Exchange Network Layer 1 anlatisini degistiriyor222

BXN, ölçeklenebilirlik talebini karşılamak istiyor

BXN’in nodüler blockchain’i, ölçeklenebilir blockchain çözümlerine yönelik artan talebi karşılamak üzere tasarlanmış bir üründür. Saniyede büyük hacimli işlemleri (TPS) işleme kabiliyetiyle BXN, işletmeleri ve kullanıcıları blockchain teknolojisinin tüm potansiyelini ortaya çıkarmaları için güçlendirir. Benzersiz hız ve ölçeklenebilirlik sunan BXN, blockchain’inin benimsenmesini yeni boyutlara taşıyarak, daha önce sınırlı işlem kapasitesiyle kısıtlanan çok çeşitli uygulamalara ve kullanım durumlarına olanak tanıyor.

BXN’in nodüler blockchain’inin Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumluluğu, geliştiricilerin mevcut akıllı sözleşmelerini ve merkezi olmayan uygulamalarını (dApps) BXN ekosistemine geçirmelerine olanak tanır. Bu birlikte çalışabilirlik, Ethereum ağının sağlamlığını BXN’in gelişmiş hızı ve ölçeklenebilirliği ile birleştirerek çok sayıda olasılığın kilidini açıyor. BXN’in EVM uyumluluğunun avantajları, mevcut Ethereum araçlarından ve altyapısından yararlanma kabiliyetinde yatmakta olup, kullanıcılara sorunsuz deneyim sunarken geliştiriciler için geliştirme süresini ve maliyetlerini azaltır.

75.000’den fazla düğüm, BXN’in performansının ve güvenilirliğinin giderek daha fazla kabul gördüğünü ortaya koydu. 24.000’den fazla aktif cüzdan adresi ve günlük işlemlerde 4.500’ü aşan istikrarlı artışla BXN’in topluluğu hızla genişledi. BXN’in kullanıcı merkezli bir deneyim sunma konusundaki kararlılığı, kullanıcıların dijital varlıkları için gelişmiş güvenlik ve kontrol sunan, gözetim dışı istemci tarafı kripto cüzdanı BlackFort Wallet 1.0’ın başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle gerçekleşti.

Blackfort Network’ün Kurucusu ve CEO’su Stefan Huber, “Vizyonerlerden oluşan topluluğumuzla birlikte, dünyayı birbirine bağlayan ve bizi daha parlak bir geleceğe götüren köprüler kurmayı hedefliyoruz. Blackfort Network’ün ethosu, coğrafi sınırlamaları aşan ve yaşamları zenginleştiren birleşik bir küresel ağ yaratmaya odaklanıyor” ifadelerini kullandı.

Yazar: BTCHaber

SEC Başkanı, Ethereum ETF’leri konusunda sessizliğini korudu

Gary Gensler, gerçekleştirdiği son röportajında Ethereum ETF başvurularıyla ilgili olarak bir detay vermekten kaçındı. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Gary Gensler, CNBC’ye verdiği röportajda Ether ETF’leri ile ilgili oldukça az şey paylaştı. Cointelegraph’ın haberine göre Gensler, gelen soru üzerine Ethereum ETF’lerinin de Bitcoin ETF’lerine benzer bir şekilde ele alınacağını ifade etti ve zaman dilimiyle ...

Bağlantıyı kopyala