bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,881.12 3.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,547.64 5.73%
bnb
BNB (BNB) $ 574.73 2.75%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 7.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.591075 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.35827 3.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.106969 2.85%

Blink Token (BLINK) Nedir?

Blink token nedir

Blink token (BLINK), Win ile Binance arasında gerçekleştirilen bir ortaklık kapsamında oluşturulmuş bir kripto para projesidir. Binance akıllı zinciri üzerinde inşa edilen Blink, oyunculuk alanını hedefliyor. Blink token’den faydalanan kullanıcılar oyun oynamanın keyfini sürerken kripto para alanının ayrıcalıklarından da en iyi şekilde faydalanabiliyorlar. Blink token (BLINK) platformunda kullanıcılara çeşitli oyunlar sunuluyor. Kripto para severler platformdaki herhangi bir oyunu oynamayı tercih edebiliyorlar. Bu içerik boyunca BLINK token ve platformundan bahsedeceğiz. Bu projenin kripto para piyasasına kazandırdıklarına değineceğiz. Ayrıca Blink token’lere yönelik birkaç ilgi çekici veriyi sizlerle bu yazıda paylaşacağız.

“Binance akıllı zincirindeki Wink (WIN)” Projenin tanıtıcı evrakının ilk sayfasında bu ifade yer alıyor. Blink hakkındaki her şeyi özetleyici nitelikteki bu ifade WIN token’e işaret ediyor. Win projesi ile Binance ekibinin ortaklığı sonucunda ortaya Blink token (BLINK) projesi çıkıyor. İki yıldan biraz fazla bir süre içinde WINK, yenilikçi kar paylaşımı modeliyle blockchain oyun alanında devrim yarattı. Gelirinin %65’inden fazlasının token sahipleriyle paylaşılacağını vadeden Wink kullanıcıların dikkatini çekmişti. Merkezi olmayan oyun platformu, şirketlerin etkileşim kurması için yeni bir yolun sağlanmasına da öncülük etti. Böylece bu alanda yeni ortaklıklar daha kolay sağlanabilecek ve ekosistemin büyümesine katkı sağlanacaktı. Nitekim öyle de oldu ve Wink projesi bugünkü halini aldı.

Blink

Dünyanın en büyük kripto para borsa platformlarından Binance yalnızca bir borsa olmamakla ünlü. Borsa kripto paralarla ilgili aklınıza gelebilecek hemen her alanda ismini duyuruyor. Çoğu zaman da yeniliklere öncülük eden Binance kripto para ekosisteminin büyümesine en büyük desteği sağlayan oluşumlar arasında yer alıyor. Wink projesiyle ortaklık sağlayan bu platform ortaya Blink token (BLINK) projesini çıkardı. Binance akıllı zinciri üzerinde bir BEP-20 token’i olarak başlatılan Blink token kısa sürede çok sayıda kullanıcıya ulaşmayı başardı.

Blink Token (BLINK) Ne Zaman Çıktı?

Blink token (BLINK) projesi Binance ile Win token ortaklığında geliştirilen bir kripto para girişimidir. Blink projesi ile ilgili faaliyetlerin 2020 yılında başladığını görüyoruz. O tarihten bu yana proje başarılı bir şekilde yol haritasını izliyor. Binance kripto para borsasının doğrudan desteğini alan Blink kısa sürede kullanıcılara ulaştırıldı. Oyunculuk alanını ve kripto para dünyasını bir araya getiren bu projenin kısa sürede kat ettiği mesafe dikkat çekici nitelikte. Wink token projesi ise 2018 yılında ilk faaliyetlerine başlayarak büyük bir başarı öyküsü yazmaya muktedir oldu. Oyunculuk alanını yeniden tasarlayıcı özellikleri gündeme getiren Wink şimdi de Blink ile dikkatleri üzerinde topluyor. Platform dahilinde çeşitli oyunlar sunuluyor. Kullanıcılar tercihlerine göre oyun deneyimi elde ediyor. Bu oyunlar ve bu alana yapılabilecek yatırım konusunda kripto para severlerin oldukça hassas ve dikkatli hareket etmeleri gerekiyor.

Blink Token (BLINK) Fiyatı Nedir?

Blink token (BLINK) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Bu başlıkları kullanarak Blink token fiyatının sürekli olarak takip edilmesi mümkün. Projenin topluluğa tanıtımı adına ekip tanıtıcı bir evrak hazırlamış bu evrakta yer alan verilere göre Blink token’lerin toplamda piyasaya ne kadar arz edileceğini görüyoruz. Buna göre Blink token’lerden en fazla 999 milyon adet üretilebilecek. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %18’lik bir diliminin dolaşıma dahil edildiğine şahit oluyoruz. Bu orana göre dolaşımdaki BLINK token’lerin adeti yaklaşık 184 milyona denk geliyor.

Blink

Blink Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Blink token [mcryptocoin=”BLINK” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Blink token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”BLINK” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Blink token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”BLINK” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”BLINK” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Blink Token Kaç Dolar?                          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Blink token [mcryptocoin=”BLINK” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle Blink token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,43 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Blink token yılın en düşük seviyesini ise 0,014 dolarla belirledi.

Blink Token (BLINK) Nasıl Çalışmaktadır?

Blink token (BLINK), Binance akıllı zinciri üzerinde faaliyet veren bir BEP-20 token’idir. Bu kripto paranın Binance tarafından sunulan teknik olanaklara sahip olduğunu anlamak güç değil. Ayrıca Gaming Curacao ve Costa Rica isimli tecrübeli online oyun platformları sürece dahil edilmiş. Böylece sektörde deneyim sahibi isimlerin blockchain alanıyla buluşarak kullanıcılara tatmin edici deneyimler sunması hedeflenmiş. Blink token platformunda çok sayıda oyun yer alıyor. Bu oyunların farklı farklı amaç ve şartlarının bulunduğunu görebiliyoruz. Kullanıcıların kripto para yatırımlarını dikkatli ve hassasiyetle yapmaları gerektiğini bir an bile akıllarından çıkarmamaları gerekiyor. Aksi halde şans oyunu oynar gibi yapılan yatırımlar karşılıklı zararlara sebebiyet verebilir. Bu durumun ekosisteme de zararlı sonuçlar doğuracağını ifade etmek gerekiyor.

BlinkToken

Blink Token (BLINK) Nasıl Satın Alınır?

Blink token (BLINK) yalnızca bir borsa üzerinden elde edilebilir. Bu borsanın Uniswap olduğunu görüyoruz. Gelecekte bu kripto paranın yeni borsalarda listelendiğini görmemiz mümkün olabilir. Elbette son cümledeki ifade bir ihtimalden ibaret. Kripto para yatırımları büyük riskleri beraberinde getirebiliyor. Kullanıcıların yatırımlarında daima araştırma yapmış olmaları tavsiye ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala