bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,960.87 4.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,466.82 5.38%
bnb
BNB (BNB) $ 565.55 2.87%
solana
Solana (SOL) $ 143.08 8.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.589622 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.351953 4.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.105738 3.25%

Blur’un Anonim Kurucusu, Gerçek Kimliğini Açıkladı

blurun kurucusu gercek kimligini acikladi

Blur rüzgarı NFT dünyasını kasıp kavuruyor. Blur, geçen iki aylık performansı ile ticaret hacmini ikiye katlamayı başardı. Bir haftada 460 milyon dolarlık NFT ticaretine ev sahipliği yapan Blur, sektörün başat oyuncusu OpenSea’yi (107 milyon dolar) neredeyse beşe katladı. Performansı dikkat çekmeye devam eden Blur ile ilgili bir gizem daha ortadan kalktı. Blur kurucusu Pacman, 401 gün sonra gerçek kimliğini açıkladı.

blurun kurucusu gercek kimligini acikladi3

İşte Blur’un Kurucusu Tieshun Roquerre

Blur‘un Pacman (Tieshun Roquerre) ismini kullanan kurucusu gerçek kimliğini açıkladı. Roquerre, kişisel Twitter hesabından fotoğrafını da paylaştı. Pacman, Blur’u oluşturma sürecinde gizli kalma mahremiyetinden keyif aldığını ancak platformun büyümesi ile kimliğini açık olarak paylaşmanın zamanı geldiğini ifade etti.

Tieshun Roquerre, 17 yaşında ‘Y Combinator’a girmek için liseden ayrıldığını paylaştı. Blur‘un kurucusu, MIT’de bilgisayar bilimi ve matematik okuduğunu ancak daha sonra ayrılarak Namebase’i kurduğunu açıkladı. Son olarak Namebase’i Namecheap’e sattığını bildiren Roquerre, NFT’leri büyütmek için toplulukla birlikte Blur oluşturmaya devam edeceğini ifade etti. Diğer yandan Blur, ikinci sezonda 300 milyondan fazla Blur token dağıtılacağını da duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala