bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,185.39 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,403.40 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 572.92 0.14%
solana
Solana (SOL) $ 139.03 1.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.470283 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.380126 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.122514 1.55%

Kripto odaklı yerli girişim bottomUP’a büyük finansman desteği

bottom

Kripto odaklı sosyal finans uygulaması bottomUP, yeni yatırım turunda Can ve Ozan Olguner kardeşlerden 3 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını açıkladı.

bottomUP; Deniz Sağlam, Said Ünlü, Erdoğan Yücel ve Alex Yusifli tarafından kuruldu ve geçtiğimiz yılın Temmuz ayında lansmanını gerçekleştirdi. Uygulama, Discord, Telegram ve Twitter gibi sosyal medya platformlarında paylaşılan kripto işlem fikirlerini tek bir yerde toplayarak, trader’ların başarı oranlarını kullanıcılarla paylaşan bir Web3 ve kripto odaklı sosyal finans platformu olmayı amaçlıyor.

Yerli girişim, Türkiye ve dünya çapında 30 bin kullanıcı ve 60 analistiyle kripto piyasalarında işlem gerçekleştiren kullanıcılara işlem fikirleri sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, güvenilir ve başarılı analistlerin fikirlerinden faydalanarak daha bilinçli yatırımlar yapabiliyor.

bottomUP’ın gelecek hedefleri

Şirket, aldığı yatırımla birlikte hedeflerini büyütmeyi planlıyor. Bu yıl içerisinde yapay zeka destekli kripto portföy yönetim sistemini uygulamaya eklemeyi planlayan bottomUP, başarılı analistlerin işlemleriyle beraber bu işlemlerin risk oranlarını yapay zeka ile hesaplayarak kullanıcıların kümülatif kârını maksimize etmeyi hedefliyor. Bu yenilik, kullanıcıların daha güvenli ve kazançlı işlemler yapmalarına olanak tanıyacak.

Ayrıca, yıl sonuna doğru uygulama içerisinden kullanıcıların kripto fonlarını satın alabilecekleri merkeziyetsiz finans çözümleri geliştirmeyi amaçlayan bottomUP, token projesiyle de dikkat çekmeyi planlıyor. Bu adım, kullanıcılara daha fazla finansal özgürlük ve esneklik sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala