bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,732.00 4.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,276.88 4.99%
bnb
BNB (BNB) $ 552.32 4.80%
solana
Solana (SOL) $ 141.14 6.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472379 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.401964 3.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.117797 5.15%

Büyük iddia: Joe Biden kripto bağışları için harekete geçti

joe biden kripto

The Block’un kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, ABD Başkanı Joe Biden kripto bağışlarını kabul etmek için görüşmelerde bulunuyor.

Kasım ayında gerçekleşecek ABD başkanlık seçimine hazırlanan Biden’ın seçim ekibi, kripto bağışlarını kabul etme konusunda çalışmalar yürütüyor.

Donald Trump’tan sonra Joe Biden da kriptoya yöneldi

Kullanıcıların kripto para birimi kabul etmesine olanak tanıyan bir ödeme hizmeti olan Coinbase Commerce, Cumhruiyetçi aday Donald Trump tarafından kullanılıyor.

The Block’un iddialarına göre, Trump’ın kampanyasında kripto bağışı kabul etmesinden birkaç hafta sonra Joe Biden da seçim kampanyasına yapılan bağışlarda kripto kabul etme konusunda hamle yaptı.

Bir kaynağın The Block’a verdiği bilgiye göre, Biden’ın seçim ekibi kripto bağışçılarının farkında ve bu alandan da faydalanmak istiyor.

Trump’ın son zamanlarda Bitcoin hakkında verdiği demeçler de dikkat çekiyor. ABD’nin güçlü başkan adayı, kripto destekçisi bir tavır ile ilgi görüyor. İddialara göre, kripto endüstrisinin büyüklüğünün farkına varan Biden ekibi, bu alanda geri kalmak istemiyor.

Politikacılar ve kripto sektörünün önemli isimleriyle çalışan kaynak, The Block’a verdiği demeçte Biden yönetimi hakkında şunları söyledi: “Kripto ile ilgili konulara dikkat ediyorlar ve sektörü desteklediklerini göstermek için hızlı kazanımlar bulmaya çalışıyorlar. Düşman olmadıklarını göstermek istiyorlar.

İddialara göre, Biden’ın yakın çevresi, “Kripto konusunda sessiz kalırsanız ve hızlanmazsanız, seçimi kaybedebilirsiniz’ diyerek ilgiyi kriptoya yöneltti. Kaynaklar, Biden ekibinin kripto konusundaki hamlesini henüz bir keşif olarak tanımladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala