bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,271.42 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,359.57 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 559.26 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 132.82 1.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.584491 0.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.340957 2.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.10307 2.11%

Bybit ve Redbull Formula 1 Ortaklığı Başlıyor

bybit ve redbull formula 1 ortakligi basliyor

F1 takımı Oracle Red Bull Racing, kripto para borsası Bybit ile çok yıllı bir ortaklık imzaladı. Formula 1 ekibi, anlaşmanın şu ana kadar uluslararası spordaki en büyük yıllık kripto birliği anlaşması olduğunu söyledi. 

Bybit ve Redbull Formula 1 Ortaklığı Çok Yönlü Olacak

Red Bull yazılım devi Oracle‘ı geçen hafta isim sponsoru olarak açıklamıştı, ByBit ortaklığı Red Bull’un üst üste ikinci atağı oldu. 

Mart 2018‘de kurulan ve dünya çapında altı milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan Bybit, bu anlaşmayla Redbull takımının özel kripto para borsası ortağı oldu.

Ayrıca anlaşma, Red Bull’un fan token’lar vererek takımın büyüyen dijital varlık koleksiyonunu dağıtmasına ve taraftar katılımını artırmasına yardımcı olacak.

İki taraf ayrıca kripto okuryazarlığı, çeşitlilik, STEM kariyerleri, sürdürülebilirlik ve yeşil teknolojileri teşvik etmek için birlikte çalışırken aynı zamanda kadınları blockchain‘de destekleyecek ve yeni kitlelere kodlamayı tanıtacak.

Konuyla ilgili konuşan Oracle Red Bull Racing Takımının Patronu ve CEO’su Christian Horner şunları söyledi:

“Bybit’i aramızda görmekten dolayı çok memnunuz. İleri düzey ve muhtemelen oyunun kurallarını değiştirecek yeni bir araç felsefesinin pistte yer almasıyla birlikte, 2022’de yeni nesil bir F1 yarışmasına girerken Ana Takım Ortağımız da teknolojinin en önde gelenlerinden biri konumunda yer alıyor. Bybit, teknoloji alanında yeniliğin ön sıralarında yer alma, rekabetçi bir tempo oluşturma ve statükoyu alt üst etme tutkumuzu Takımımız ile paylaşıyor. Bybit’in dijital yenilikler yoluyla F1’de fan/taraftar deneyimini canlandırma taahhüdü ile güçlerimizi birleştirdik. Bu Takım için de önemli bir misyon ve Bybit’in yardımı sayesinde dünyanın her yerindeki fanlar/taraftar ile daha kapsamlı, değerli ve derin bir bağ kuracağız”

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou ise şu açıklamayı yaptı:

“Genç bir borsa olarak, Red Bull Oracle Racing ile değerlerimizin tam merkezinde bağlantı kuruyoruz. Kriptoda hizmet hiç aksamıyor ve durmadan devam ediyor. Hız, sağlamlık ve güvenilirlik arasındaki mükemmel uyum ise kullanıcılarımızın bizim platformumuzda aradığı her şey”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala