Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Celsius, İflastan Önce İş Değişikliği Planladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Başarısız kripto kredi kuruluşu Celsius Network’ün iflas mahkemesi süreci devam ediyor. Sızdırılan belgeler, Celsius Network’ün iflastan önce iş değişikliğinin planladığını gösteriyor.

Celsius Network, İş Değişikliği Yapmayı Planladı

Geçtiğimiz yıl iflas başvurusu yapan başarısız kripto kredi kuruluşu Celsius Network, geçtiğimiz yıl bazı hizmetlerini beyaz etiketli hale getirmek için iddialı bir plan üzerinde çalıştı ve bunu da yatırımcılarına sundu.

celsius iflastan once is degisikligi planladi 2

The Block’un haberine göre, elde edilmiş olan sunum belgeleri, Celsius Network’ün hem Wall Street bankası Goldman Sachs’a hem de Abu Dabi destekli fon ADQ’ya sırasıyla mayıs ve haziran aylarında Celsius Web Services markalı bir proje hakkında görüşmeler yaptığını gösteriyor. Celsius’un yeni girişimi, -getiri ve saklama odaklı olanlar da dahil olmak üzere- ürünlerinin genel versiyonlarını sunmasını sağlayacak ve desteklerden birinde “Yeni Bir Dünya için Web3 araç kutusu” olarak tanımlandı.

Konu hakkında bilgi sahibi olan bir kişinin aktardıklarına göre, Celsius’un Eylül ayında istifa eden kurucu ortağı ve eski CEO’su Alex Mashinsky, şirketin yeni planlarını hayata geçirmek için 1 milyar dolarlık yatırım almak istedi ancak bu konuda başarılı olamadı.

Yazar: Burak Köse

PayPal’da beklentileri karşılamayan duyuru satış getirdi

Dünya’nın en büyük ödeme hizmetleri sağlayıcılarından PayPal’ın beklentileri karşılamayan bir gelişmeyi duyurması hisse senedinde değer kaybına yol açtı. Şirket, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada tek tıkla ödeme özelliği ve yapay zeka odaklı yeni ürünlerini piyasaya süreceğini belirtti. PayPal’ın yeni CEO’su Alex Chriss, geçtiğimiz hafta bir televizyon programına verdiği demeçte yakın tarihte önemli gelişmeler olacağını aktardı. Chriss, ...

Bağlantıyı kopyala