Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

Celsius Sadece Kısıtlı Bir Müşteri Kitlesine Ödeme Yapacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş sonrası işleri tamamen ters gidern Celsius, birbiri ardına gelen davalar ile uğraşırken ödeme konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli olarak güncellenen mahkeme dosyalarına göre Celsius, 50 milyon dolarlık para çekim işlemlerinin onaylanması durumunda sadece Saklama hesaplarında dijital varlıkları olan müşterilerine ödeme yapacak.

Celsius Sadece Kısıtlı Bir Müşteri Kitlesine Ödeme Yapacak

Celsius Sadece Saklama ve Stopaj hesapları Olan Müşterilerine Ödeme Yapacak

Kripto para sektöründe yaşanan son düşüş, birçok kripto odaklı şirketin finansal dinamiklerinin baştan aşağı sarsılmasına neden oldu. Kimi şirketler çalışan sayılarında küçülmeye giderken gibi şirketler de iflas bayrağını çekti. Ancak en çok tepkiyi toplayan Three Arrows Capital (3AC), Voyager ve haberimizin konusu Celsius oldu. Çoğunluk müşterilerinden aldıkları paraları açığa satışlar ile katlamaya çalışan bu şirketler, piyasalarda yaşanan beklenmedik düşüş sonrası tasfiye oldular. Doğal olarak müşterileri varlıklarının büyük bir kısmını kaybeden bu şirketler, para çekim işlemlerini durdurdular. Son olarak müşterilerine ödeme yağmak için yeni yollar arayan Celsius, daha önce sizlerle bahsetmiş olduğumuz 70 milyon dolarlık nakti dağıtmak için çözüm arıyor.

Ancak Amerika Birleşik Devletleri New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’ne yapılan bir başvuruya baktığımızda, şirketin sadece Saklama Programında tutulan varlıklar hesaplarının sahiplerine ödeme yapmak istediğini görüyoruz.

Önerge, Saklama Programında yer alan hesaplarında tutulan 225 milyon doların yaklaşık 50 milyon dolarının yalnızca varlıkları her zaman iki hesap türünde mevcut olan kullanıcılara serbest bırakılmasını amaçlıyor. Ancak tahmin edilebileceği gibi bu statülerin dışında olan yatırımcılar bundan pek memnun değiller. Başvurunun onaylanıp onaylanmayacağı henüz bilinmese de gelecek tepkiler merak konusu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Kraken Bu Hafta Shiba Inu’yu Listeleyeceğinin Sinyalini Verdi

San Francisco merkezli kripto para borsası Kraken, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Salı günü Shiba Inu‘yu listeleyeceğini açıklamıştı. Kraken’in ürün lideri Brian Hoffman, önde gelen kripto para borsalarından birinin sonunda Shiba Inu kripto para birimini listeleyebileceğini ima etti. Hoffman, önümüzdeki hafta hakkında kendini iyi hissettiğini tweetledi. Bir Shiba Inu köpeğini dizüstü bilgisayarda yazı yazdığını gösteren bir GIF ekledi. Ancak, Hoffman ...

Bağlantıyı kopyala