Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Chiliz, Fan Tokenları Listelemek için FTX ile El Sıkıştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Chiliz ve FTX borsası arasında bir anlaşma yapıldığı açıklandı. Açıklamaya göre, FTX borsası, INTER ve GAL ile başlayarak, Chiliz fan tokenlarını listeleyecek. Spor ve eğlence endüstrisi için blok zinciri sağlayıcılarından biri olan Chiliz, bu ortaklığı bir tweetle duyuran taraf oldu.

Fan tokanlar, 2021 yılının başından bu zamana kadar dünyanın dört bir yanındaki büyük kulüplerin ve taraftarların desteğiyle önemli bir büyüme kaydetti. FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, AC Milan, Arsenal ve Manchester City gibi 60 büyük spor kulübü, Chiliz ile ortaklık kurdu. Ayrıca ilerleyen dönemde hem Inter Milan hem de Valencia CF, formalarının önünde fan tokenlarıyla sahalara çıkacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX, fan token ticareti için destek sunmaya başlayacak. INTER ve GAL’ı ilerleyen süreçte PSG, CITY ve BAR takip edecek.

chiliz fan tokenlari listelemek icin ftx ile el sikisti 2

Konuyla ilgili FTX CEO’su Sam Bankman-Fried şunları söyledi:

“FTX’te her zaman inovasyonun ön saflarında yer almak istiyoruz. Chiliz ile olan bu ortaklık aracılığıyla Fan tokenlarını platformumuza getirmek, kullanıcılarımıza destekledikleri ekiplerle etkileşim kurmanın yeni bir yolunu sunuyor.”

Chiliz’in dünya genelinde 160’tan fazla çalışanı var. Şirket, İstanbul, Madrid ve Sao Paulo’da yeni ofisler de açmasıyla öne çıkmıştı.

Chiliz ve Socios.com CEO’su Alexandre Dreyfus da ortaklıkla ilgili konuştu. Dreyfus konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“2021’de küresel spor endüstrisi Fan tokenlarının devasa potansiyelini farketti. Bu dijital varlıklar, dünya çapında milyonlarca hayranın ve dünyanın önde gelen iş ve spor medyasının dikkatini çekti, ancak misyonumuzun tam potansiyelinin henüz yüzde 10’undayız.”

Ortaklığın duyurulmasının ardından INTER, FTX borsasında 14 doları gören Fan token oldu.

Yazar: Hazal Orta

BlackRock dokunuşu: Kaçırılmaması gereken 8 RWA coin’i!

Gerçek dünya varlıkları yani sektörde bilinen adıyla Real World Assets’ler (RWA), BlackRock ve diğer birçok kurumsalın yakın ilgisiyle kripto sektörünün en popüler kategorisi haline geldi. Peki yatırımcılar hangi RWA coin’lerini incelemeli? RWA’lar özellikle BlackRock’ın son hamlesiyle birlikte gündemde yer edindi. BlackRock, Ethereum ağında 100 milyon dolarlık RWA fonu başlattı. Birçok kişi RWA’da boğa koşusu yaşanacağını ...

Bağlantıyı kopyala