Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Circle, EURC’yi Solana (SOL) ağına taşıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasının en büyük stablecoin ihraççılarından Circle, Euro’ya endeksli sabit kripto para EURC’yi Solana ekosistemine taşımak için düğmeye bastı. Şirket, bugün yaptığı açıklamada EURC’nin bireyler arası aktarım ve Avrupa içi transferlerde aktif rol oynamasını temenni ettiğini belirtti.

Açıklamaya göre Solana (SOL) ağına taşınan stablecoin için SOL tabanlı DeFi (merkeziyetsiz finans) platformları Meteora, Phoenix, Orca ve Jupiter Exchange; kripto para kullanıcılarının 24 saat kesintisiz EURC ile işlem yapmasına ve borç alıp-vermesine olanak sağlayacak.

Circle’ın Euro endeksli kripto parası böylelikle Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Stellar’ın (XLM) ardından bir blokzincir ağında daha faal oldu. Piyasa değeri en büyük ikinci stablecoin USDC’nin ana ihraççısı Circle, nakit ve Avrupa tahvilleriyle desteklediği değeri sabit kripto para EURC’yi geçtiğimiz Haziran ayında tanıtmıştı.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

ABD hisse senedi seçimi nasıl olmalı?

Fed faiz artırımından sonra ABD piyasası ne durumda? ABD hisselerinde teknoloji mi, bankacılık mı daha iyi performans gösteriyor? BTCHaber TV’de canlı yayınında gündemin önemli başlıkları ele alındı. Alnus Yatırım Araştırma Direktörü Volkan Dükkancık ile birlikte değerlendirildi. ABD piyasasında son durum Volkan Dükkancık, Amerikan borsalarında yılbaşından beri olan hareketleri ve primleri piyasaların aylar öncesinden gerçekleşen hisse ...

Bağlantıyı kopyala