bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,302.96 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,469.44 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 581.36 0.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.69 1.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.476891 0.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.404339 3.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.125008 0.85%

Coinbase, Ether için kritik sinyali verdi

Ether coinbase rapor

Kripto borsası Coinbase, Ether’in (ETH) önümüzdeki ay yukarı yönlü ivme kazanabileceğini ve sürpriz yapabileceğini öne sürdü.

Coinbase, Ether’in gidişatına yönelik önemli bir rapor yayımladı. Raporda, ETH’nin token kilit açılımı veya madenci satış baskısı gibi negatif etmenlere sahip olmadığı aktarıldı.

Borsa, ETH’nin herhangi bir negatif etmene sahip olmaması sebebiyle önümüzdeki aylarda yukarı yönde sürpriz bir yükseliş yapma potansiyeli taşıdığını belirtti.

Ethereum ETH

Coinbase’den Ether (ETH) yorumu

Coinbase’in raporunda, en büyük ağ aktivitesine sahip olan ve blokzincir alanında öncü görülen Ether’in (ETH) tahtından kolay kolay edilemeyeceği ifade edildi. Rapora göre Ether, merkeziyetsiz finansın lideri olmaya devam edecek.

Kripto para piyasası son günlerde yükselişe geçti. ETH fiyatı 3.000 doların üzerine çıktı. Yine de ETH, BTC karşısında zayıf bir performans göstermesi sebebiyle eleştirilerin hedefi haline geldi. Coinbase, ABD’de onay aşamasında bekleyen spot Ether ETF’lerinin potansiyel onayının zamanlaması ve olasılığını değerlendirdi.

Piyasa değeri bakımından en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH, yılbaşından bu yana yüzde 29 artış gösterdi. ETH, aynı aralıkta yüzde 50 değer kazanan BTC’nin gerisinde kaldı.

Borsanın Çarşamba günü yayımladığı araştırma raporunda, ETH’nin bu yıl kripto para piyasasının altında bir performans gösterdiği, ancak uzun vadeli görünümde güçlü kaldığı ifade edildi. Rapor, ETH’nin yükseliş yaşayabileceğini belirtti.

Raporda, ETH’nin arz tarafındaki çalkantılı süreçlere maruz kalmamasının büyük bir etmen olduğu ifade edildi. Analist David Han, “Hem staking hem de katman 2 büyümesi, ETH Likiditesinin gelişen yönlerinin olduğunu kanıtladı.” yorumunda bulundu.

Coinbase, spot Ethereum ETF başvuruları onaylanmasa bile ETH’nin yükseliş potansiyelinden uzaklaşmayacağını dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala