bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,777.48 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,287.90 4.05%
bnb
BNB (BNB) $ 532.97 4.52%
solana
Solana (SOL) $ 130.28 2.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.57807 1.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.329042 4.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.099232 6.19%

CoinGecko’dan yeni bir hibrit oyun konferansı: GeckoCon: Web3 Games Unleashed

coingecko web3 gaming:btchaber

Dünyanın en büyük bağımsız kripto para veri toplayıcısı CoinGecko, 11 Kasım 2024’te Bangkok, Tayland’daki ICONSIAM’da gerçekleştirilecek olan GeckoCon: Web3 Games Unleashed adlı hibrit konferansını bugün duyurdu.

Web3 oyunlarına odaklanan konferans, en son gelişmeleri ve trendleri öne çıkarmayı, sektör liderlerini, geliştiricileri ve oyun meraklılarını anlayışlı söylemler, ağ oluşturma ve sürükleyici etkinliklerle dolu bir gün için bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Bir günlük karma konferansta bir açılış konuşması ve web3 oyun endüstrisindeki düşünce liderleriyle bir dizi panel oturumu yer alacak. Yaklaşık 15 katılımcı standı sergilenecek ve sanal olarak da erişilebilir olacak. Ateş başı sohbetleri, canlı oyun deneyimleri ve interaktif atölye çalışmaları gibi yan etkinlikler de eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

CoinGecko’nun Kurucu Ortağı ve COO’su Bobby Ong, “Geçmiş GeckoCon’lar küresel kitlemize uyum sağlamak için sanaldı ve fiziksel seyahat kısıtlamalarıyla karşılaşmadan katılımcılarla etkileşim kurmamızı sağladı” dedi. “Bu GeckoCon’da, ilk hibrit konferans formatımızda sanal katılımın erişilebilirliğini yüz yüze bir etkinliğin dinamik enerjisiyle birleştiriyoruz. Katılımcılar her iki dünyanın da en iyisini bekleyebilirler.”

Etkinlik detayları

Tarih 11 Kasım 2024

Mekan ICONSIAM, Bangkok, Tayland

Saat: 09.30 – 18.30 (GMT+7)

Conference.coingecko.com adresinden 29 Ağustos 2024 tarihine kadar bilet satın alarak %40 erken rezervasyon indiriminden yararlanın. Tüm bilet sahipleri, özel dijital koleksiyonlar içeren bir karşılama paketinin keyfini çıkaracak ve ödüller kazanma şansı yakalayacak.

2022’de sanal olarak düzenlenen bir önceki GeckoCon, 12.300’den fazla katılımcıyı çekmiş ve aralarında Animoca Brands CEO’su Robby Yung, Crypto.com COO’su Eric Anziani ve Jupiter Kurucu Ortağı Siong Ong’un da bulunduğu 150’den fazla konuşmacıyı ağırlamıştı. Etkinlik, açılış konuşmaları, panel oturumları, sergiler ve atölye çalışmalarını başarıyla sunarak tamamen sürükleyici bir deneyim yarattı.

GeckoCon hakkında

GeckoCon, CoinGecko’nun önde gelen kripto para birimi konferansıdır ve Web3 ekosistemindeki çeşitli sektörlerde içgörüleri paylaşmak, en son gelişmeleri tartışmak ve ortaya çıkan eğilimleri tespit etmek için düşünce liderlerini, yenilikçileri ve meraklıları küresel olarak bir araya getirir.

CoinGecko hakkında

CoinGecko, 2014 yılından bu yana milyonlarca kripto para yatırımcısı tarafından güvenilen bir bilgi kaynağı olmuştur. Dünyanın en büyük bağımsız kripto para birimi veri toplayıcısı olarak misyonu, kripto para birimi topluluğunu piyasaya derinlemesine, 360 derecelik bir genel bakışla güçlendirmektir. CoinGecko, fiyat, işlem hacmi, piyasa değeri, geliştirici gücü, topluluk istatistikleri ve daha fazlası gibi binlerce veri noktasından kapsamlı bilgiler sunar. Şu anda dünya çapında 1.100 borsadan 15.000’den fazla kripto varlığını takip etmektedir. CoinGecko hakkında daha fazla bilgi için www.coingecko.com adresini ziyaret edin

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala