Bitcoin (BTC) $ 62,410.72 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,422.60 0.60%
BNB (BNB) $ 565.16 0.55%
Solana (SOL) $ 144.73 1.85%
XRP (XRP) $ 0.531168 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.353867 1.62%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109962 1.16%
Al veya Sat Paribu

Consensus 2022’nin Son Gününde Neler Oldu?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

9 Haziran günü başlayan Consensus 2022, boyunca birçok önemli konu ve konuşmacı sahneye çıktı. Aradan geçen 3 verimli günün ardından ise 12 Haziran’da etkinlik kapılarını kapattı. Diğer üç güne göre Consensus 2022‘nin dördüncü yani son günü nispeten daha sakin geçti diyebiliriz. Son günün yıldızı Binance CEO’su Changpeng Zhao oldu. Zhao, etkinliğe online olarak katıldı.

Consensus 2022 4. Gün

Consensus 2022’nin son günü de yine nefes çalışması ve yoga gibi sakin aktivitelerle başladı. Katılımcılar, güne dinç ve zinde şekilde ‘start’ verdi.

Kahvaltıdan sonra CoinDesk’ten Michael Casey, Austin Kongre Merkezi’nin ana sahnesinde bir ‘Hoş Geldin’ konuşması yaptı. Her gün, geleneksel hale gelen hoş geldin konuşmasından sonra sahne Binance CEO’su Changpeng Zhao‘ya bırakıldı. Tabii Zhao’nun konuşmasında CoinDesk yöneticilerinden Emily Parker da moderatör olarak sahnedeydi. Zhao, 20 dakikalık konuşmasında kriptonun neden önemli olduğuna değindi. Changpeng Zhao (CZ), Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) BNB hakkında sorular sorduğunu ancak henüz Binance’e mahkeme celbi göndermediğini belirtti. CZ soruşturma hakkında açıklamaya yapmayı ise reddetti. Son olarak CZ bir banka hesabı olmasına rağmen düzenli olarak banka hesabını kullanmadığını belirtti.

Zhao’dan sonra Austin Belediye Başkanı Steve Adler ve Michael Casey sahneye çıktı. Yaklaşık 10 dakikalık konuşma aslında bir kapanış, bir deva konuşması oldu. Bu konuşmada Austis’in sektör açısından ne kadar önemli olabileceği vurgulandı ve eyaletin, kripto-dostu olduğu izlenimi verildi.

Bu kısa konuşmanın ardından diğer iki kısa konuşma da yine Consensus Ödülleri ve Consensus Hackathon’u ile ilgili oldu ve isimler sahnede çok da uzun kalmadı.

Günün son konuşması ise Moven Kurucusu Brett King tarafından yapıldı. King, 45 dakikalık konuşmasında salondakileri 2050 yılına götürdü ve akıllı ekonomileri, Asteriot madenciliğini ve dijital varlık savaşlarını anlattı.

Yazar: Hazal Orta

Spot Bitcoin ETF fırtınası yerini melteme bırakıyor

ABD’de iki hafta önce işlem görmeye başlayan spot Bitcoin ETF’lerinde nakit akışı günden güne zayıflıyor. Bloomberg ETF analisti James Seyffart’ın paylaştığı günlük verilere göre aradan geçen dokuz günün ardından ilk kez fonlar toplamında para çıkışı gerçekleşti. Seyffart’ın paylaşımına göre ilk seanstan bu yana satışların devam ettiği Grayscale Bitcoin Trust’ta (GBTC) tablo değişmezken BlackRock güvenceli iShares ...

Bağlantıyı kopyala