bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,530.56 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,654.53 0.97%
bnb
BNB (BNB) $ 609.70 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 156.32 2.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.588479 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.402853 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.122943 8.17%

Cropto, Coinstore’da listelenerek global hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor

Cropto DEMIR AKSOY

Tarım ve blokzincir teknolojisini birleştirerek yenilikçi bir model sunan, Avrupa’dan Asya’ya uzanan geniş bir bölgenin ilk tarımsal varlığa dayalı yani ilk Tarım RWA token’ları olan Cropto Token’lar, özellikle gerçek fiziksel tarımsal ürünlerine dayalı (asset-backed) olma özelliği ile kripto para sektörünün parlayan yıldızı olduğunu fark eden yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Buğday, fındık, arpa ve mısır gibi stratejik tarım ürünlerine dayalı token’larıyla kullanıcılarına güvenli ve şeffaf bir birikim imkânı sunan Cropto, şimdi Coinstore kripto varlık borsasında listelenerek global büyüme stratejisinde önemli bir adım atıyor.

Coinstore nedir ve neden önemlidir?

Coinstore, hızla büyüyen global bir kripto varlık borsası olarak dünya çapında yatırımcılara geniş bir kripto para yelpazesi sunuyor. Kullanıcı dostu arayüzü, güvenli altyapısı ve düşük işlem maliyetleri ile Coinstore, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar için cazip bir platform olarak öne çıkıyor.

Cropto Buğday Token (CROW)’un Coinstore’da listelenmesi, global pazarda erişim alanını genişleterek daha fazla yatırımcıya ulaşma fırsatı sağlayacak. Bu stratejik hamle ile tarımsal ürünlere dayalı token’ların global yatırımcılarla buluşmasına önemli bir katkı sunulmuş olacak.

cropto 2

Cropto Buğday Token (CROW)’un 23 Eylül itibarıyla Coinstore’da işlem görmeye başlamasıyla hem yerel hem de uluslararası yatırımcıların varlığa dayalı bu kripto token’a daha kolay erişmesi sağlanacak.

Bu listeleme, Cropto’nun global büyüme stratejisinde önemli bir adım olarak dikkat çekiyor ve gerçek fiziksel tarımsal ürünlere dayalı (Tarım RWA) token’ların önemini kavrayan global yatırımcıların da tarım sektöründe birikim yapmasını daha kolay ve pratik bir hale getiriyor.

Cropto’nun global hedefleri

Coinstore’da listelenmesinin ardından, Cropto önümüzdeki bir aylık süreçte iki büyük global borsada daha yer almayı planlıyor. Bu stratejik hamleler, Cropto’nun küresel ölçekte Tarım RWA Token’ları piyasasında güçlü bir global oyuncu haline gelme yolcuğunda emin adımlarla ilerlediğini gösteriyor. Tarımsal varlıklarda birikim yapmak, Cropto’nun sunduğu çözümlerle artık hem pratik hem de güvenli bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Coinstore’da listelenen Cropto Buğday Token (CROW) ile yatırımcılar, dünya genelinde tarım ürünlerine dayalı birikim fırsatlarını keşfedecek ve küresel pazarda daha fazla fırsatın kapısını aralayacak.

(işbirliği)

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala