Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Crypto.com, Singapur’daki Lisans Sürecini Tamamladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsaları son dönemde ülkelerden lisans alarak çalışmalarını hızlandırıyor. Bu kez kripto para borsası Crypto.com Singapur‘daki lisans sürecini tamamladı. Borsa, 2022 yılının haziran ayında Singapur’da prensip olarak onay almıştı.

Crypto.com, Singapur’da Lisans Aldı

Crypto.com, yaptığı duyuruya göre Singapur Para Otoritesi’nden (MAS) Dijital Ödeme Simgesi (DPT) hizmetleri için Ana Ödeme Kuruluşu (MPI) lisansını aldı. Bilindiği üzere Singapur Para Otoritesi, Singapur’un merkez bankası ve birincil mali düzenleyici otoritesi olarak hizmet veriyor.

Crypto.com‘un düzenleyici lisansları güvence altına alma konusundaki geçmişine katkıda bulunuyor. Borsaya ayrıca Fransa’daki Autorité des Marchés Financiers tarafından bir dijital varlık hizmet sağlayıcısı ve Birleşik Krallık Mali Yürütme Otoritesi tarafından bir kripto varlık işletmesi olarak tescil verildi.

crypto com singapurdaki lisans surecini tamamladirfg

Ayrıca Crypto.com, Dubai Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan minimum uygulanabilir ürün hazırlama lisansı için onay aldı ve Güney Kore’de Elektronik Finansal İşlem Yasası ve Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcısı kaydı aldı.

Kısa süre önce de Gemini, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) müşterileri için kripto hizmet lisansı alma sürecini başlattığını duyurdu.

Yazar: Sena Karakılıç

Genesis İflas Taraflarından Yeni Karar

Digital Currency Group çatısı altında çalışmalarına devam eden Genesis, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas mahkemesi süreci devam eden Genesis’in iflas tarafları yeni bir karar aldıklarını açıkladı. Genesis İflas Tarafları Arabuluculuğu Kabul Etti İflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis’in iflas mahkemesi süreci devam ediyor. İflas başvurusunda bulunan Genesis’in avukatları gün içinde gerçekleşen bir mahkeme duruşması ...

Bağlantıyı kopyala