bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,928.13 2.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,525.21 4.97%
bnb
BNB (BNB) $ 572.34 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 145.14 4.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.590212 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.359676 2.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.106484 2.13%

DBS Bank, Kripto Alım Satım Hizmeti Sunmayı Planlıyor

dbs bank kripto alim satim hizmeti sunmayi planliyor 2

2021 yılının başlarında kurumlar için dijital varlık alım satım bölümü açan Singapur merkezli DBS Bank, 2022 yılının sonuna kadar kripto para alım satım teklifleri konusunda bir karar verdi.

DBS Bank, Kripto Alım Satım Hizmetlerini Genişletecek

Singapur merkezli DBS Bank daha önce dijital varlık ürünlerini genişletmeyi ve kripto ticaret platformundaki üye sayısını yıl sonuna kadar iki katına çıkarmayı hedeflediğini açıklamıştı. Bu kez DBS Bank’ın CEO’su Piyush Gupta, bugün yaptığı bir kazanç çağrısında, yıl sonuna kadar dijital varlık alım satım tekliflerini perakende yatırımcılarına genişletmeyi planladıklarını açıkladı.

dbs bank kripto alim satim hizmeti sunmayi planliyor 3
DBS Bank CEO’su Piyush Gupta

Piyush Gupta ayrıca yaptığı açıklamada, mevcut yatırımcı tabanının ötesine geçmek istiyor. Bunun için perakende kripto para birimi alım satım işlemlerini başlatmak üzere çalıştıklarını söyledi.

Piyush Gupta söz konusu işlemler için yapılacak çok fazla iş olduğunu ve kripto para birimi alım satım işlemlerinin ancak 2022’nin sonlarına doğru faaliyete girebileceğini dile getirdi.

Son olarak belirtmek gerekirse Gupta, bankanın 2022 yılının ilk yarısını mevcut müşterilerin dijital varlık alım satım işlemlerini kolaylaştırmak için çalışacağını vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala