bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,087.03 2.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.74 4.50%
bnb
BNB (BNB) $ 496.78 4.81%
solana
Solana (SOL) $ 133.46 0.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.422811 5.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.349983 8.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.102295 6.05%

Dev bankadan Ether (ETH) için kritik yorum!

spot ether etf banka

Bankacılık devi Standard Chartered, spot Ethereum ETF’lerin onaylanacağını ve ETH’nin yıl sonuna kadar büyük bir ralli yaşayacağını öne sürdü.

Kripto para piyasasında spot Ethereum ETF rüzgarı esiyor. Sektörün önemli isimleri, potansiyel bir ETF onayına hazırlık yapmaya başladı. ETF analistlerinin yaktığı ateş, kripto sektörüne sıçradı. Bilindiği üzere, analistler SEC’nin spot Ethereum ETF’leri onaylama ihtimalini yüzde 75’e çıkarmıştı.

Kripto sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olan Standard Chartered, Ether ve ETF gündemine yönelik çarpıcı yorumlarda bulundu. Bankacılık devinin fiyat tahmini dudak uçuklattı.

bankacılık devi standard chartered

Standard Chartered, Ether (ETH) için tahminde bulundu

Birleşik Krallık merkezli bankacılık ve finans şirketi Standard Chartered, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) bu hafta spot Ethereum ETF’lerini onaylamasını bekliyor.

Bankacılık şirketi, onaylanması halinde spot Ethereum ETF’lere ilk 12 ayda 15 milyar ila 45 milyar dolar arasında para girişi gerçekleşebileceğini aktardı. Standard Chartered Bank FX Araştırma ve Dijital Varlıklar Araştırma Başkanı Geoff Kendrick, “Piyasa değerinin bir yüzdesi olarak, spot Bitcoin ETF’lerine para girişi tahminlerimize benziyor ve bu da doğru olduğunu kanıtlıyor” şeklinde yorum yaptı.

The Block’a demeç veren Kendrick, spot Ethereum ETF’lerin onaylanacağından yüzde 80 ila 90 emin olduklarını belirtti.

Şirket, tüm bu pozitif süreçlerin ETH’de boğa koşusunu başlatacağına inanıyor. Standard Chartered, fiyat hedefi olarak 8.000 doları işaret etti. Üstelik bu seviye, bankacılık şirketine göre yıl sonuna kadar gelecek.

Bilindiği üzere VanEck’in 23 Mayıs tarihinde ve Ark Invest/21Shares’in 24 Mayıs’ta spot Ether ETF başvuruları değerlendirilecek.

Kendrick, Standard Chartered’in Bitcoin (BTC) fiyatının 2024 sonuna kadar 150.000 dolara ulaşacağı yönündeki tahminini hatırlattı. Yönetici, BTC fiyatının 150.000 dolara ulaşabileceği göz önüne alındığında, ETH‘nin de 8.000 dolar olabileceğini dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala