bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 53,923.45 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,234.41 5.79%
bnb
BNB (BNB) $ 488.58 2.79%
solana
Solana (SOL) $ 125.12 3.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522572 3.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.315574 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.092155 6.46%

Çok zincirli DeFi dünyası: Difo Finance

Difo Finans

Difo Finance, geliştirmeden işletmeye kadar zincirler arası dApp’leri destekleyen çok zincirli bir ara yazılım platformudur.

Mevcut blok zinciri trilemmasına ihtiyaç duymadan, Difo Finance tarafından geliştirilen çok zincirli ara yazılım teknolojisi, tüm blok zincirlerini doğrudan birbirine bağlar ve herhangi bir sarma, köprüleme veya saklama görevlisi olmadan verilerin bir blok zincirinden diğerine sorunsuz bir şekilde aktarılmasını sağlar.

Geliştiriciler için her şey tek bir platformda

Difo Finance tarafından geliştirilen çok zincirli ara yazılım platformu, bir dApp geliştiricisinin ihtiyaç duyduğu tüm temel unsurları tek bir platformda sunuyor.

Sadece birkaç satır kodla, dApp geliştiricileri, Difo Finance’in ara yazılım teknolojisini kullanarak ölçeklenebilir zincirler arası dApp’ler, çeşitli protokoller, Web3 uygulamaları, çeşitli DeFi projeleri, merkezi olmayan borsalar (DEX) ve geleneksel olarak çok zincirli cüzdanlar gibi birçok çeşitli merkezi olmayan uygulama geliştirebilirler.

difo finance

Çok zincirli DeFi’nin doğasına uygun olarak Difo Finance, ara katman teknolojisine ek olarak şeffaf ve kullanıcı dostu üç farklı ürün de geliştirmektedir.

Ürünler

  • Difo Launchpad
  • Difodex
  • Difoswap
  1. Difo Launchpad

Difo Launchpad, yeni kripto projelerinin sermayelerini artırmalarını, topluluklarını büyütmelerini ve kripto yatırımcılarının gelecek vaat eden projelerin IDO’larına teklif vererek katılmalarını sağlayan yeni nesil bir hibrit launchpad’dir.

  • Difodex

Difodex, merkezi olmayan borsaların anonimliğini ve korumasını birleştiren ve merkezi (CEX) borsaların hız, Limit Emri, Piyasa Emri, Fiyat para birimi işlemleri ve yüksek likidite gibi birçok özelliğini birleştiren yeni nesil merkezi olmayan bir kripto para borsasıdır.

  • Difoswap

Difoswap protokolü, Difo Finance’in çok zincirli ara yazılım teknolojisi üzerine inşa edilmiş yeni nesil bir çok zincirli DEX toplayıcısıdır.

Daha fazla bilgi için Difo Finance ve Difo Launchpad sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala