Bitcoin (BTC) $ 62,022.62 0.19%
Ethereum (ETH) $ 2,420.77 0.00%
BNB (BNB) $ 563.80 0.93%
Solana (SOL) $ 143.28 0.22%
XRP (XRP) $ 0.532219 0.01%
Cardano (ADA) $ 0.350931 0.52%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109061 0.24%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon Açıkladı: Suçlamaların Nedeni Siyasi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Son dönemde gündemden düşmeyen Terra (LUNA) ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısa süre önce kırmızı bültenle aranan Terra’nın (LUNA) kurusucu Do Kwon hakkında bir yeni gelişme daha yaşandı. Son olarak güncel haberlere göre; Terra’nın kurucusu Do Kwon, Güney Koreli savcıların kendisine yönelttiği suçlamaları siyasi olarak nitelendirdi ve bir kez daha kaçak olmadığını yineledi.

Do Kwon Yaptığı Açıklamada Suçlamaları Siyasi Olarak Nitelendirdi

Terra kurucusu Do Kwon, Unchained podcast yayınında kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

do kwon acikladi suclamalarin nedeni siyasirt

Do Kwon, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Savcıların ceza mahkemesi işlemleri yoluyla yeni düzenleme oluşturmaya çalışma biçiminden biraz hayal kırıklığına uğradık, oysa bu yasama organının veya en azından mali düzenleyicilerin görev tanımı içinde olmalı. Hükümetin duruşu kripto para birimlerinin menkul kıymet olmadıkları için Sermaye Piyasası Yasası’na tabi olmaması gerektiği için Sermaye Piyasası Yasası ile ilgili ücretlerin geçerli olduğunu düşünmüyoruz.

Kwon, tutuklama emrinin bir kopyasını görmediğini ve suçlamalarla ilgili bildiği tüm bilgilerin medya kaynaklarından geldiğini iddia etti. 

Yazar: Sena Karakılıç

NFT’lerin Geleceği Ne Olacak? Hypercubes NFT’si Nasıl Oluşturuldu?

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu oyuncu Özge Topçu Oldu. Özge ile NFT projesi nasıl ilerleyecek, Hypoercubes ve Solana işbirliği nasıl gerçekleşti konuları konuşuldu. NFT’lerin Geleceği Ne Olacak? Cem Güventürk videonun ilk kısmında Özge Topçu’ya yaptığı işleri sorarak başladı. Cem Güventürk, Özge Topçu’ya “Özge Topçu için NFT nedir? Nasıl başladın ...

Bağlantıyı kopyala